Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-05, 13:56   #3246
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość

Aaa i dostaliśmy kolejne skierowanie do chirurga i prawdopodobnie na zabieg jąderko nie wchodzi do moszny.
ohhh.. a jaki to zabieg, pod pelna narkoza? inwazyjny?
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mój odreagowuje w drodze ze żłoba. dotąd odwalał histerie werbalne, teraz zaś jest histeria-classic-mode (dwie- wczoraj i dziś). ciekawa jestem czy podpatrzył to u jakiegoś dziecka czy tak buforuje stressa w sposób "naturalny".
przychodzimy do domu, je zupę (kilka łyżek - tłuczenie głową o ścianę - kilka łyżek - próba wyskoczenia z krzesełka itd.), zasypia jak kamień i budzi się moje, przedżłobowe, dziecko.

U nas łóżeczko w dzień spełnia funkcje rozrywkowe Na jednej długości Michał kazał sobie przykleić samochody - teraz (w)chodzi, ogląda, brrrumczy, "liczy", opowiada.
czasem mam za zadanie przykryć czymś łóżeczko z góry i siedzi w "namiocie" i ma radochę.
i też jest to bezpieczna przestrzeń - reaguje na polecenie: "Idź do łóżeczka". wchodzi sam, wychodzi sam - duma rozpiera (go).

Po szczepieniu gdyby nie powtórzeniowa ospa, to byłby spokój na 4,5 roku cieszę się, że mamy z głowy
ohhh.. obstawialabym pewnie odreagowywanie - a jak twoje emocje? juz troszke lepiej, jestes dobrych mysli, ze sie zaaklimatyzuje w zlobku?

lozko z dodatkowymi fukcjami

uff dobrze, ze juz po szczepieniu

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Wczoraj wieczorem zrobilam na pierwszy rzut smoothie z buraka w smaku wyszedl przepyszny, ale konsystencja nie ta - wiec bede eksperymentowac z przepisem
Robilam z takich proporcji:
 sok z 1 pomarańczy
 sok z 1 cytryny
 1/2 marchewki
 1 kiwi
 1 małe jabłko
 1 większy burak

i nastepnym razem marchewke przecisne przez sokowirowke i odrzuce kiwi (mam alergie i czuc te pestki) - z jablkiem sie zastanawiam, czy ten jako sok czy cale. (w innym przepisie idzie burak, jablko/gruszka i 2 szklanki roznych owocow jagodowych (truskawka, malina, borowki).

a dzisiaj wieczorem bedzie smoothie ze szpinakiem i avocado
http://mojagaleriasmaku.blogspot.de/...awokado-i.html

-----

na obiad zrobilam dzis kotleciki z ryzu i szpinaku - niebo w gebie jeszcze takie dobre to mi nigdy nie wyszly
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora