2014-09-06, 00:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Zanet84
hmmm nie wiem ile mam w pasie, bo nie mam miary krawieckiej, a taką budowlaną miarą ciężko  ale ja zaczynam jutro 32 i tez przytyłam póki co 7 kg
|
Zmierz sie wstązmą, nitką, a potem wylicz dlugoac na linijce lub miarce budowlanej proscizna ja mam w talii (no dobra, tqm gdzie kiedys byla talia) 99cm, za to tam gdzie jestem najszersza, czyli na wysokosi pepka - 111. Ciekawe czy pobije moj brzuch z poprzedniej ciazy, wtedy mialam ze 121 albo 126, nie pamiętam. ..
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Zanet84
już wiem, zmierzę się sznureczkiem i potem zmierzę go miarą 
|
O dobra, widze ze sama na to wpadlas 
---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------
Cytat:
Napisane przez begie13
U mnie jutro 31t0d więc też już będzie 32 leciał :
Kupiłam ten Colon C, moje pytanie brzmi: czy mogę go stosować cały czas aż do porodu? czy bierze się go do czasu poprawy pracy jelit?
|
Mlzessz do porodu i po porodzie tez, kupa po porodzie to masakra, a colon ulatwia jej wyjscie tylko popijaj zawsze go minimum szklanką wody ogolnie moznw go stosowac latami, to tylko blonnik, nie uzaleznia, nie rozleniwia jlit jak srodki przeczyszczajce. A ze dodatkowo ma probiotyki to jest jeszcze zdrowszy 
---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------
Cytat:
Napisane przez mgds
Słyszałyście o herbacie z liści malin? Będziecie piły? Moja położna mówiła, że warto pić po 38 tyg., w internecie znalazłam informacje, że od 34 tyg. już można. Wiecie coś na ten temat? 
|
Ja nie pilam, ale kolezanki pily od 38 i wszystkie sie przeterminowaly podobno trzeba zaczac duzo wczesniej zeby zadzialalo ale wtedy z kolei jest zwgrozenie przedwczesnym porodem. Kiszka.
Ja tqm jwstem zdania, ze jak dziec nie chce wyjsc to nic go nie przyspieszy
|
|
|