Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam chętnych do próby kosmetycznej :) - AgaZ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-07-03, 18:55   #2
MałgorzataM
Przyczajenie

Re: Szukam chętnych do próby kosmetycznej :) - AgaZ

To swietny pomysł. Szkoda, że nie padł rok wcześniej kiedy zaczęłam stosowac KALO. Po pierwszej depilacji nóg i zastosowaniu Kalo w sprayu jeszcze nie byłam pewna czy to efekt depilacji woskiem, czy zastosowania Kalo. Wcześniej goliłam nogi. Ale po drugiej depilacji byłam pewna, że włosy odrastaja znacznie dłużej i były jakieś przeżedzone. Teraz włosy na moich nogach są szczątkowe, owszem , odrastają sporadycznie więc musze depilować ale raz na parę miesięcy. Nie do uwierzenia. Warunek: trzeba wytrwałaści i dokładności i systematyczności. Jedyny problem jaki miałam, to z nabyciem kosmetyku. Praktycznie trudno go spotkać na pólce aptecznej i jest drogi. Najłatwiej go zdobyć zamawiając arkuszem zamówienia ze strony internetowej firmy NISIM, albo telefonicznie. Opłaca się.Szybko i taniej niż w aptece, nawet z kosztem przesyłki . Będę bardzo ciekawa eksperymentu. Moge wam przesłać zdjęcie moich nóg przed depilacją. Szkoda że nie mam zdjęcia z przed roku
MałgorzataM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując