Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-07, 18:17   #3757
theMonique
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
Raz nacięłam się na sałatkę z "kurczakiem" dość znanej firmy, w której były...skóry z kurczaka (blee)
Napisałam do producenta - nie mogłam zostawić bez słów, bo może poszły takie "kurczakowe" sałatki na całą Polskę...
o nie... ja tez pamietam jak jadlam te salatke i prawie mnie cofnelo, bo poczulam skore - ohyda! wiec to na cala Polske poszlo...

Cytat:
Napisane przez newa Pokaż wiadomość
już jakiś czas temu zauważyłam, że pomidory krojone są gorsze od tych w całości, zwłaszcza zapach mi nie pasował, dlatego kupowałam pomidory w całości, bo wolę je pokroić i ufaflunić deskę i pół stołu, niż dodać do potrawy śmierdzące kawałki ;p
ja tez wole te cale, ale kroje je dopiero na patelni, drewniana lyzka do mieszania nie chcialoby mi sie z tym inaczej babrac
i jeszcze potem sprzatac

ale mnie zmotywowalyscie dzis z tymi sorbetami za 99 gr! nadrabialam sobie watek w pizamie, ale jak o tym przeczytalam to dostalam takiego kopa, ze zebranie poszlo mi szybko jak nigdy (w niedziele)! i mam 5 pudelek u mnie na cenowce nie bylo ich wcale, ale na czytniku 99 gr
na inne lody w promocyjnej cenie juz nawet nie patrzylam, bo wiedzialam, ze i tak ledwo dopne zamrazalnik

i wzielam przy okazji piramidki Earl Grey GH na sprobowanie - bardzo dobre

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora