Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - weekend z chłopakiem - gdzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-08, 11:08   #1
JaKate
Rozeznanie

weekend z chłopakiem - gdzie?

Hej dziewczyny.
Mój chłopak dał mi zlecenie, abym zorganizowała weekend dla nas dwojga pod koniec października. Chodzi o to,żeby był spokój-wypocząć, tak by było intymnie, miło , ale w razie czego żeby był jakiś widok przyjemny czy gdzie wyjść. Weekend to krótko, ale jednak chcielibyśmy gdzieś wyskoczyć... Akurat tak wyszło, że wakacje za nami ale nie byliśmy sami i wiem, że był tym rozczarowany, więc terach chce się sam(no ze mną) zrelaksować chociaż chwilę...
Najbardziej interesują mnie miejsca w okolicy do 100/ max 150km od Lichenia(wielkopolska), ponieważ jak wcześniej pisałam weekend to krótko-więc nie chce całego dnia w samochodzie spędzić. Wiem, że może być trudno- bo to już dawno po koresie wakacyjnym... No ale może ktoś pomoże? Z tego co się dowiadywałam np.Skorzęcin(kiedyś tam ciągle jako imprezowiczka jeżdziłam-to z tego co pamiętam tylko w sezonie i wolałabym coś"cichszego"), Przyjezierze chyba odpada(z takich względów jak Skorzęcin), Powidz może tak(ale nie mam pewności czy wtedy jest coś czynne?) w okolicy Gostynina ostatnio widzieliśmy domki typowo turystyczne-ale nie wiem czy czynne w owym okresie, ewentualnie Gniezno albo Toruń myślałam, ale co ciekawego polecacie, gdzie noclegi, jakaś knajpa/restauracja?

Nie ważne czy domek, czy hotel itp, ale żeby były czyste warunki, no i jak wcześniej pisałam w razie czego coś do zwiedzenia / czy nawet wyjścia na spacer i popatrzenia na coś ciekawego...

Proszę o rady sugestie ewentualne opinie.
Pozdrawiam!

JaKate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując