2014-09-08, 23:05
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Cytat:
Napisane przez Katalonkaaa
74kg przy 165 cm to zdecydowanie nadwaga :-P ja też od dziecka jestem -ok, nie użyję tego słowa- większa niż inni, nie wiem jak to jest być szczupłą i nie wyróżniać się pod tym względem wśród innych :-/ narzekacie na domowe jedzenie- ja cały czas mieszkam z rodzicami bo studiuje w swoim rodzinnym mieście więc strasznie ciężko utrzymać dietę! O ile w domu czuję się komfortowo nawet gdy odmawiam ciasta, tortu, pizzy o tyle na uroczystościach rodzinnych u Tż jest to bardzo trudne, nie chcę się wszystkim tłumaczyć że się odchudzam :-/
|
oj znam ten ból... Rodzina TŻeta to straszne łasuchy, a jego mama super gotuje i piecze. I, niestety, ma sporą nadwagę. A przez to ja (trochę to dziwne) źle się czuję odmawiając zjedzenia ciasta, podczas gdy ona się zajada. Tak niezręcznie jakoś, jakbym jej coś sugerowała.
Absurd, wiem, ale jestem kompletnie poschizowana, żeby w żaden sposób rodziców TŻeta nie urazić, bo to super ludzie i bardzo zależy mi na dobrym kontakcie. Do tego stopnia, że takie kwiatki wychodzą
|
|
|