Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-09, 00:13   #1504
201607250928
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Mam zielone To się cieszę, bo słyszałam, że ponoć przy nakładaniu się 'rozwarstwia', tak jak bodajże granatowy (robi się prześwitująca czarna plamaz mało widocznym, nierównomiernym shimerem).
Strasznie kusisz zakupami na ebay i iherb, ale jakoś nie mogę się przełamać. No i mój portfel protestuje
Zazdroszczę koloru oczu (No ale przecież Ci nie wydłubię hehehe (głupie żarty...... )) Nic się nie rozwarstwia, jest super !
Złamię Cię następnym haulem Mój portfel też zaczyna strajkować.... Zbieram na paletkę no i na oświetlenie, bo zima idzie, w akademiku kiepskie oświetlenie, więc trzeba zainwestować Miejsca mam mało, dlatego zdecyduje się na lampę pierścieniową Czy ktoś się na tym zna? Widziałam, że np. Kitulec, Maxi, Bogusia mają takie lampeczki, a będę miała naprawdę ograniczone miejsce i nie chcę współlokatorki denerwować, bo takie parasolki czy inne bajery zajmują dużo miejsca, a tak to bym lampę zamontowała na statywie i jazda
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora