Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 08:44   #3882
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
kurtka to wiem chodziło mi o bluzy, sweterki... jak jest cieplejsza zima to nie zakładam juz nic pod kurtkę tylko bluzka i kurtka, a dziecku wychodzi body, cieplejsza bluza, kombinezon, kocyk...wydaje sie dużo, ale znowu samo body za mało pod kombinezon dylematy
jak juz pisalam ja traktuje body jak bielizne-podkoszulke
a jak mrozow nie bedzie to kocyk zbedny

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aluiza Pokaż wiadomość
Jestem na tym forum nowa i mam kilka pytań. Będę wdzięczna za odp

Poród mój planowany jest na 15 listopada. Będzie na 99,9% dziewczynka. Cieszę się ogromnie, bo synka 5letniego już mam

Mam pytania odnośnie zakupów, prania, planowania, itp.
kiedy zamierzacie wyprać rzeczy dla maluszków? a może już wyprałyście?
Jeśli tak to w czym? Jelp, Lovela? płyn czy proszek? płyn do płukania również typowy dla takich maluszków?
Chętnie wyprałabym rzeczy już, bo ładnie na dworze by wyschły, ale jak mają przeleżeć potem w szafie 2 miesiące....... to stwierdzam, że nie jest to najlepszy pomysł. A może się mylę? uświadomcie mnie proszę

Co do zakupów do zastanawiam się jakie koszule nocne zakupiłyście, czy staniki do karmienia również są na waszej liście niezbędnych rzeczy?

Co do kosmetyków. Zakupiłam do kąpieli płyn Musteli. I zastanawiam się teraz czy balsam po kąpieli mógłby być np z nivei czy babydreamu czy z jakiej kolwiek innej firmy. Czy lepiej używać jednej serii?
witamy i gratulacje

ja mam poprane ale uprasuje pozniej
koszule najlepjsze na guziczki u gory , stanik warto miec chociaz jeden zwykly bawelniany na poczatek

lepiej z jednej firmy bo w razie jakby uczulilo to latwiej znalezc sprawce

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora