Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
Napisane przez Meliska86
Witam się i ja w gotowości 
Żanetka  ale się stresuje
Nati  za udaną zabawę  fajnie że wszystko się udało  czekamy z niecierpliwością na fotosy
India testujesz jutro ?
Dorotka na pewno pięknie wyglądasz w kiecce
Ewunia wiem co przeżywasz bo ja wczoraj powiedziałam lekarce że już jest super i dzisiaj od rana wiszę nad kiblem 
---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------
Koliberek fajny ten wózek i faktycznie stosunkowo nie drogi. 
|
Jtro biore ostatniego dupka, więc zatestuje
Cytat:
Napisane przez izasalamon
A ja miałam kiedyś tak, że poszłam na USG i lekarz mi mówił, że jeśli miałam owulację to jestem już po. Ja mu mówię, że chyba raczej nie. Kilka dni później miałam mnóstwo śluzu płodnego. Ale okazało się, że lekarz miał rację, bo okres przyszedł wcześniej niż moje wyliczenia.
Ale Ci zazdroszczę wyprawy
Aaa widziałam, że datę @ masz na 26 września. To teoretycznie wtedy kiedy ja, a ja jeszcze przed owu raczej. Dziś się dowiem.
Mam nadzieję, że Twój sen się spełni 
|
Ja mam na 13.09
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01
Obstawiam, że Żanetka nasza panikara nr 1 zemdlała w łazience jak zobaczyła drugą kreskę i dlatego jeszcze nic nie napisała 
Musimy poczekac aż mąż ją znajdzie
India jesteś nominowana na panikarę nr 2 
Objawy przed @ sa niemal identyczne jak ciążowe, wiec na takim etapie to nic nie przeważa i noc nie znaczy  trzymam kciuki mocno za Ciebie 
|
Pozazdrościłam Zanetce