2014-09-10, 10:07
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój chłopak ma polucje
Cytat:
Napisane przez kacha12zx
Jestem z chłopakiem od czterech miesięcy i zdarza się, że u mnie nocuje zwłaszcza w weekendy. Mieszka na wsi niedaleko mojego miasta i jak wyjdziemy gdzieś na imprezę w weekend to później nie ma jak wrócić do domu. Nie uprawiamy jeszcze seksu, bo nie czuję się gotowa, i chcę bardziej go poznać, pewnie napiszecie coś jeśli seksu nie chcę to powinnam zacząć zaspokajać go oralnie, ale na taki seks tym bardziej nie czuje się gotowa. Problem pojawił się taki, że jak u mnie nocuje to zdarzają mu się polucję, i nie rzadko pobrudzi mi prześcieradło a nawet lekko pościel. Chciałabym mu jakoś delikatnie zasugerować, aby zaczął się masturbować, ale nie wiem jak mu to powiedzieć, boję się, że może tego nie akceptuje i wyjdę na jakąś zboczoną, a może robi to tylko zbyt rzadko? Nie wiem jak postąpić w tej sytuacji, ale mam dość wynoszenia pościeli do prania a przynajmniej prześcieradła po połowie jego wizyt u mnie, zwłaszcza, że widzą to rodzice i wyobrażają sobie jakby Bóg wie co my robimy, a jego wytryski są naprawdę obfite, majtki wyglądają jakby się zsikał.
|
Nikt normalny nie powinien Ci tak odpowiedzieć 
Normalnie mu powiedz: kochanie czuję się dziwnie, gdy muszę prac prześcieradło i pościel po tobie.
Jeśli nie zrozumie, to powiedz mu to samo co tu napisałaś.
|
|
|