2014-09-10, 10:33
|
|
sissy that walk
|
Dot.: Mój chłopak ma polucje
Cytat:
Napisane przez kacha12zx
Jejku, rozmawialiśmy o seksie, i mówiłam, że nie jestem gotowa jeszcze, jestem dziewicą, i powiedział że poczeka, że chcę seksu ale poczeka. A o masturbacji nie rozmawialiśmy to temat dla mnie bardziej wstydliwy i intymny niż seks, i nie chcę żeby to wyglądało tak że wciskam mu na siłę masturbacje. A jak reaguje jak jak jest mokry? Nie jest cały mokry tylko w miejscu intymnym, albo nic się nie odzywa, ale ja widzę jak wstaje on i ma mokre bokserki i idzie do łazienki się powycierać, albo czasem coś powie że znów się spuściłem, czy miałem wytrysk to dam mu nawet chusteczki i z nimi idzie do toalety powycierać się.
|
Skoro jest otwarty na seks i jesteście w stanie o tym porozmawiać bez żadnego problemu, to nie rozumiem skąd obawy, że temat masturbacji oznaczałby w jego oczach, że jesteś zboczona - no błagam Cię. Chłopak mówi bez ogródek "znowu się spuściłem", co raczej nie stawia go w świetle subtelnej leliji, więc po prostu pociągnij temat i powiedz coś w rodzaju "często ci się to zdarza, może zbyt rzadko się masturbujesz jak na swoje potrzeby?" i dalej pójdzie samo. Potraktuj to jak rozmowę o leczeniu kaszelku, w związku to temat wcale nie mniej odpowiedni.
|
|
|
|