2014-09-10, 12:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
O właśnie patrzyłam na ten biszkopt hehe  ! Kiedyś robiłam bitą smietane z mascarpone i wyszedł mi płyn  nie wiem co źle zrobiłam, czy mascarpone jakieś złe było ?
|
Dziwne... ja na poczatku ubijam na sztywno snietane 36% z odrobiną cukru pudru (nie trzeba dawac zelatyny, chba że ubijasz 30% to do gotowej masy trzeba dac żelatyne) a później dodaję mascarpone i miksuje tylko do połączenia skladnikow. Ja zawsze używam śmietane 36 i mocno ubijam, jeszcze nie mialam z takim kremem wpadki 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
dlatego napisalam ze nie wiem czy corcia mnie odwiedzi, a nawet jesli to moge wyjsc na korytarz
w szpitalu w ktorym rodzilam corke nie bylo odwiedzin wogole na oddziele, tylko byla specjalna sala odwiedzin, gdzie mamy przychodzily z dzieckiem i tam to byl mega tlok bo jak do 1 mamy przyszla 4 ludzi to sie uzbieralo
tam gdzie teraz bede rodzic sa sale 2- 3 osobowe , a na korytarzu krzesla wiec mozna wyjsc w razie czego
|
W Rydultowach jak rodzilam 2 lata temu byl absolutny zakaz wchodzenia gosci na sale. Nawet mąż nie mógł wejsc. Jak ktoś chciał przyjmować gosci to trzeba było wyjsc na korytarz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
[B]Esti [\B]wspolczuje przebojow z teściowa fajnie ze jest nas wiecej z praktycznie hednej okolicy
|
|
|