2014-09-10, 14:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chłopak ma polucje
Cytat:
Napisane przez goszka__
Ale dla niej właśnie brudne prześcieradła są problemem, bo jak sama napisała- wstyd jej przed rodzicami. Dla mnie osobiście pranie prześcieradeł po swoim chłopaku to nie jest nic krepującego ani wstydliwego, sama piorę po swoim mężu, i uważam że jest to normalne, tym bardziej, że i tak muszę robić pranie. Według mnie problemu nie ma, naprawdę. Jeśli autorce nie pasuje to,że jej chłopak ma polucje i brudzi pościel, to albo niech go nie nocuje, albo niech kupi mu podpaski, bo innego wyjścia nie widzę
|
I rozumiem, że robisz to też przy swojej mamie? Wtedy to też nie jest krępujące? Jedziesz odwiedzić rodziców i mówisz przy rodzinnym obiedzie ,,Mamo, prześcieradło u Was wypiorę, moj mąż się spuścil" 
No błagam, nie negując pozostalych argumentów, to ten jest zupełnie bez sensu. Ja się tam dziewczynie nie dziwię, że jej głupio jak rodzice patrzą jak prześcieradło pierze po nocy z chłopakiem.
Mi tez byłoby mega głupio i nie chciałabym z rodzicami rozmawiać o polucjach mojego chłopaka Ba! Raz że mi byłoby z tym dziwnie, to nawet z samego szacunku do chłopaka. Ona mieszka z rodziną i możliwie, że na co dzień prania nie robi, wiec to nie jest ,,przy okazji".
Być może mam więcej zrozumienia dla dziewczyny w tej kwestii, bo sama mam średnie kontakty z rodzicami, którzy są wścibscy + małe mieszkanie, gdzie każdy wie, co kto robi i dla mnie rozmowa z nimi na ten temat byłaby nierealna.
Ale racją jest to, że problemu nie ma. Moim zdaniem po prostu trzeba zrezygnować ze wspólnego spania chyba, bo innego wyjścia nie ma raczej....
Edytowane przez Azhaar
Czas edycji: 2014-09-10 o 14:45
|
|
|