Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pies-pająk i straszenie ludzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-10, 15:06   #303
201605161006
Konto usunięte

Dot.: pies-pająk i straszenie ludzi

To są żarty, które mogą krzywdzić. To że na kilka przypadków nie skrzywdziły jeszcze o niczym nie świadczy. Poza tym to zwyczajnie burackie wyśmiewać się z takich ludzi. A dwa - uważam że skrajnie niesprawiedliwe jeśli Ci ludzie nie dostają profitów za to że ktoś ich tam umieścił niezależnie czy zamazał twarz, no chyba że po wszystkim podpisali papier że wyrażają zgodę na umieszczenie tego w sieci. Jeśli nie to oby się trafił ktoś ostry i nietolerujący takiego buractwa i niech pozwie tego typa to mu się odechce żartów rodem z gimnazjum. Bo tu jest właśnie jeszcze ta kwestia zarobku. Koleś pewnie nic tym ludziom nie dał, ale bogaci się ich kosztem i to bardzo bo czytałam że już 65 tysięcy złotych na tym zarobił. Czyli bez ich zgody ich wykorzystał by zarobić na nich. I jeszcze coś. Jak Tyene i inni pisali - tu nie chodzi tylko o tą sytuację ale o fakt żerowania na czyimś strachu, robieniu z ludzi debili i wrzucaniu tego w sieci zapewne wbrew ich woli, o całej tej tendencji. Jak ja to porównałam i myślę, że słusznie - mawiał mój nauczyciel od historii że niedługo będą show pt. ''wyślij smsa na tego kto ma umrzeć''. Dokładnie to samo tylko nieco wyższej rangi.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-09-10 o 15:09
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując