Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowy wątek z dokładką - 3 kosze kosmetyków do wymiany :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-19, 00:04   #4
mala-czarna
Rozeznanie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
GG do mala-czarna
Dot.: nowy wątek z dokładką - 3 kosze kosmetyków do wymiany :)

A tu będą wpadać kosmetyki już wymienione, by nie zaśmiecać listy.

abar18:
45. Lancome - tusz L'Extreme nr 02 - Brun Stretch.
Kupiony w mikołowskiej Sephorze, pudełko, kody, naklejka dystrybutora.
Użyty jeden raz.

Sunny20:
75. GreenLand - masełko do ciała o apetycznym zapachu jabłek. 150ml, zostało ok. 100ml.
77. Dermika - Variete mus do ciała cynamonowy z komleksem antycellulitowym. 250g, raz użyty.
78. Dermika - Variete mus do ciała różany AMORE z komleksem modelująco-wygładzajacym. 250g, raz użyty.
79. Dermika - Variete mus do ciała czekoladowy z komleksem modelujacym. 250g, ubytek ok. 1/5-1/6 pojemności.
88. La Roche-Posay - ANTHELIOS XL Creme Fondante 50+ krem do twarzy 3ml.

palau:
76. Dr Irena Eris - Young & Unique krem na dzień doskonalący cerę z CaroSOME, tubka 20ml, nieużywana.
Pilna wymiana, kremik ważny do października!
71. Bioderma Sebium AKN - krem aktywnie działający na wszystkie przyczyny i objawy trądziku.
Nowy, wypróbowany punktowo jeden raz.
http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...db71b2d4312082
107. Scholl Cracked Heel Repair Cream - tak, ten z reklamy TV.
Użyty kilka razy, myślę, że zostało go ponad połowa.
56. Max Factor maskara Masterpiece w kolorze Black/Brown.
Właściwie końcówka, na wypróbowanie, choć na pewno starczy na kilkanaście makijaży.

kokakola:
19. Estee Lauder podwójny róż do policzków Blush All Day Natural Cheek Color. Opakowanie GWP - bardzo eleganckie, cały złoty słoiczek (okrągłe, metalowe pudełczeko).
BARDZO DUŻY! 6g!
23. Estee Lauder Spotlight Skin Tone Perfector - świetna baza udoskonalająca i rozświetlająca cerę. Użyta dosłownie 3 razy a niesamowicie wydajna.
Polecam, starczy na dziesiątki makijaży!
26. Guerlain Les Voilettes sypki puder nr 1 Transparente, 30g.
Praktycznie pełny, użyty ze 2-3 razy, ale ma dość mocno porysowane to złote pudełko, w którym się znajduje.
Niestety nie ręczę za oryginalność. Kupiłam go na Allegro za 150zł , miał być 100% oryginał, tylko porysowany w transporcie. Znam ten puder i mój zawsze inaczej pachniał, pani się tłumaczyła, że w Stanach (bo puder podobno pochodzi ze Stanów) jest inna wersja. Ja tam nie wiem, ale akurat przerzuciłam się na odcień ciemniejszy, więc ten mogę oddać, bo i tak nie dam rady zużyć.
Oddam za niewiele ze względu na to niepewne pochodzenie.
29. Guerlain - DIVINORA Regard Intense Bronze Reflets nr 70, KHAKI.
Śliczny kolor, świetna maskara, przywieziona z Londynu, używana przez 3 czy 4 tygodnie.

jagabrz:
37. Helena Rubinstein - Generous Mascara - tusz extremalnie pogrubiający, kolor 02 Extreme Brown.
Jak wyżej, tzn. te same zakupy, pudełko, kody, oryginał.
Użyta 3 razy.

Edytowane przez mala-czarna
Czas edycji: 2007-08-15 o 23:23
mala-czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując