Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 28 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-11, 12:13   #880
dotuniek
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Mój to samo,w życiu by nie włożył czegoś takiego

Ma jedną z krótkim rękawem,a tak to nawet w lecie chodzi na co dzień w koszulach z długim,bo jak jest lniana przewiewna koszula to jest wręcz chłodniej.Nie na darmo w tych najcieplejszych krajach chodzą cali pozakrywani.
Ja sama w lecie chodzę ZAWSZE w koszuli z długim rękawem,bo inaczej niemilosiernie grzeje.
mój tak samo, zwsze do garniaka długi rękaw, z krótkim ma na lato jedną, czy dwie i zakłada je do jeansów

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
nie planuję

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

no chociażby głupie zaproszenia mam tylko na kompie poza tym ja od marca zaczynam kolejne studia i już mnie dopada, że np. będę miała w weekend ślubny jakieś egzaminy... ja potrafię pisać tylko same czarne scenariusze
ja mam właśnie zjazd w ślubny weekend sesyjny najprawdopodobniej...

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Squara widzisz, dla Ciebie w drugi dzien kazdy powinien być na luzaka z sieciówek, dla mnie to brak klasy, zwlaszcza, gdy poprawiny sa wciąż w restauracji.. co innego grill.

Koszula elegancka na krótki rękaw pasuje do eleganckich spodni, nawet jesli według Jackowa i innych to modowe faux pas. Kobiety zakaldaja rózne dlugości sukienek i nie przejmują się, ze tyłki im widać, to czemu faceci maja sie przejmować? ).
to nie według jacykowa czy inny blogerów, to taki jak dla mnie modowe dobre wychowanie... to tak samo, jak nie wypada z gołymi nogami bez rajstop w eleganckiej wersji wyjść
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora