2014-09-11, 12:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Cytat:
Napisane przez lolusl
Mój to samo,w życiu by nie włożył czegoś takiego
Ma jedną z krótkim rękawem,a tak to nawet w lecie chodzi na co dzień w koszulach z długim,bo jak jest lniana przewiewna koszula to jest wręcz chłodniej.  Nie na darmo w tych najcieplejszych krajach chodzą cali pozakrywani.
Ja sama w lecie chodzę ZAWSZE w koszuli z długim rękawem,bo inaczej niemilosiernie grzeje.
|
mój tak samo, zwsze do garniaka długi rękaw, z krótkim ma na lato jedną, czy dwie i zakłada je do jeansów
Cytat:
Napisane przez existence
nie planuję 
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
no chociażby głupie zaproszenia mam tylko na kompie  poza tym ja od marca zaczynam kolejne studia i już mnie dopada, że np. będę miała w weekend ślubny jakieś egzaminy...  ja potrafię pisać tylko same czarne scenariusze 
|
ja mam właśnie zjazd w ślubny weekend sesyjny najprawdopodobniej...
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon
Squara widzisz, dla Ciebie w drugi dzien kazdy powinien być na luzaka z sieciówek, dla mnie to brak klasy, zwlaszcza, gdy poprawiny sa wciąż w restauracji..  co innego grill.
Koszula elegancka na krótki rękaw pasuje do eleganckich spodni, nawet jesli według Jackowa i innych to modowe faux pas. Kobiety zakaldaja rózne dlugości sukienek i nie przejmują się, ze tyłki im widać, to czemu faceci maja sie przejmować?  ).
|
to nie według jacykowa czy inny blogerów, to taki jak dla mnie modowe dobre wychowanie... to tak samo, jak nie wypada z gołymi nogami bez rajstop w eleganckiej wersji wyjść
|
|
|