2014-09-11, 22:05
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Invimed wrocławluteinę
Cytat:
Napisane przez anusia1808
Dziewczyny jestem w czarnej  dzisiaj mam 39dc @ nie ma i nie zanosi się aby przyszła na 100% w ciąży nie jestem niestety  tradycyjnie wszystko mi się rozjechało a w poniedziałek mam umówione badanie drożności u mojego gina w szpitalu gdzie "przemycił" mnie na kasę chorych jak myślicie w mojej sytuacji może zrobić mi to badanie? Nie wiem co robić... jeśli mnie przepisze na inny termin to nie wiem za ile a mi na czasie zależy już mam większość wyników i chciałbym umówić się na wizytę przygotowującą do IUI, porażka z tym wszystkim...
\
|
Hej nie załamuj się kochana... ja na przykład też nie mam regularnych cykli, @ jest jak zażywałam CLO lub luteinę albo dupka i wyobraź sobie, że mój lekarz powiedział mi, że w moim przypadku i tak się "nic nie dzieje" więc dni cyklu nie mają znaczenia. Prawidłowo faktycznie między 10 a 12 dc powinno się robić hsg ale dużo zależy od twojego organizmu (bo może u Ciebie "coś się dzieje" ) i lekarza. Każda z nas jest indywidualnym przypadkiem Głowa do góry i skontaktuj się ze swoim ginem!
Spokojnej nocy dziewczyny
Eleo życzę Ci, żeby się poszczęściło!
|
|
|