Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2014-09-12, 08:42   #3310
elu¶ka87
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 317
GG do elu¶ka87
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Dragusia super ale kawaler już i kiedy to było takie małe
Mój Pawcio dzisiaj 17 miesięcy ) zleciało... i jak ładnie rozmawia.. wczoraj chodził po pokoju i nie pozwalamy to do szafki, do do szuflady to gdzies tam jeszcze.. a w koncu mowi tu nie tu nie i tu nie.. a tu nie ma i tu nie ma... hehe.. powiedział taktor, byk, dzik, dobze w swoim języku ale zrozumiale.. coraz więcej mówi... dogadujemy się i rozmawiamy.. zapytałam co mam przywieĽć z pracy to odpowiedział aff aff czyli wiem, ze chce pieska . Pytany przez ciocie kto wybil szybkę w kurniku.. mówi to nie Mi... czyli nie brat Michał. NIE¬LE :brzy dal: SPRZEDA nas i nasze tajemnice niedługo

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomo¶ć
a Florek dzi¶ ¶więtuje 1,5 roku

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Bobovita mi wysłała maila
"Unikaj dodatku cukru do posiłków. Dzięki temu nie rozwiniesz u swojego malucha preferencji do smaku słodkiego i zmniejszysz ryzyko wyst±pienia próchnicy zębów. "
więc wysłałam im maila z ochrzanem o hipokryzji że co innego pisz± a co innego robi± bo w prawie każdym produkcie daj± cukier.
DOKŁADNIE... jak tak można w ogóle.. hmm...: brzydal:

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomo¶ć
Przy Piateczku
Zycze Milego dnia

Milus od 7.20 w przedszkolu - ja jade do pracy.

Dla dalszych chorowitkow i zdrUFka

Kocham Cie Emilianku <3.
SPOKOJNEJ PRACY

Już u mnie ze zdrowiem lepiej, lżej uff.. ale dzisiaj zapomniałam leków do pracy.. no mam nadzieję, że bęzie ok. (głupolek).
elu¶ka87 jest offline Zgło¶ do moderatora