Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 28 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-13, 20:34   #2010
ania9o
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
A dziękuję.. i życzę powodzenia żeby też się udało ja jeszcze trochę pozapuszczam chyba a z fryzurą, to już jakąś próbnąślubną miałaś?
ja może się w październiku/listopadzie wybiorę już żeby mieć ewentualnie czas na zmianę salonu fryzjerskiego xD

ja jestem pewna że u mnie to jest od baby hair, w tym świetle nie widać ale one się już zaczynają od czubka głowy i są równomiernie rozstawione poza tym używam taki"delikatnych" gumek a często właśnie plotę w warkocze albo koczki robię
Nie mam żadnej wizji ale jej nie potrzebuje, moja fryzjerka jest mistrzynią Na wszystkie imprezy mnie czesała od początku jak istnieje jej salon. Na ostatnie wesele jak mnie czesała to podobno nie spała pół nocy bo myślała nad moją fryzurą (tak przynajmniej powiedziała mojej mamie jak się widziały ) i udało jej się coś niesamowitego, furorę zrobiła fryzura niezłą
Raczej próbnej nie będę robiła, chociaż się zastanawiam czy do koleżanki jak będziemy w sierpniu szli na wesele to żeby mi mojej próbnej nie zrobiła, i tak nikt prócz młodych na naszym weselu nie będzie więc jak mi zrobi fryzurę to może i być moja ślubna albo podobna Ale to już pani Sylwia- fryzjerka zdecyduje.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora