2014-09-13, 21:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Cytat:
Napisane przez joasia-a
jedno i drugie ! :d bo musiałaś dużo się odkupić
ja dzisiaj zrobiłam też sobie dzień dla ciała  z rana miałam peeling twarzy i maske głęboko nawilżającą, niedawno maskena włosy założyłam, zrobiłam tę płukankę octową z malin (cuuuuuudownie pachnie  ) lekko peeling ciała i mleczko nawilżające na koniec  ah.. aż mi lepiej 
|
Na zakupach z mamą wzbogaciłam się o puchaty i ciepły szlafrok i koszulę jeansowa. A z kosmetyków to z ziaji seria z liśćmi manuka (pasta, żel, krem na noc i reduktor), krem do rak w pojemniku z pompka (meeeega pachnie i szybko się wchłania, zakochałam się w nim :p), blubel, płyn do higieny intymnej, maseczka i peeling w saszetkach.
A dzisiaj kupiłam drożdże w tabletkach, mgiełkę z ziaji z liści z oliwki z wit c, bloker do stóp i krem do stóp (zestaw).
Na oku mam jeszcze w najblizszym czasie żel zd świetlikiem pod oczy, maseczki z glinką, olej arganowy (jezeli ten co widziałam jest ok).
Ale jutro bede robiła inwentaryzację kosmetyków więc sie okaże jeszcze 
Dzisiaj miałam dzień dla włosów. Po oliwce babydream nawet są gładkie.
Cytat:
Napisane przez joasia-a
Tak a propos włosów  zrobiłam sobie zdjęcie  w sumie nie widzę jakiejś wielkiej różnicy na tych zdjęciach w długości jedno jest sprzed poł roku, dwa kolejne z dziś
ale niestety nadal mam na całej długości pełno baby hair.. :P
a dzisiaj mam do tego wyjątkowo mięciutkie włosy  mam nadzieję że gdy pojawię się u fryzjerki to znowu podetniemy max 2 cm włosów  mimo że farbowane od tylu latach to naprawdę bestyjki moje są zdrowe
mam nadzieję że fajną fryzurę z nich będzie dało się stworzyć 
|
Ej widać różnicę Też mam pelno takich włosków i baaardzo mnie denerwują 
Cytat:
Napisane przez pati0090
witam się ponownie po spotkaniu z schemet i Martusią 
o czym plotkujecie?
|
I jaaak?
Cytat:
Napisane przez lipstick89
przez całe lato chodziłam w związanych włosach, teraz coraz częściej rozpuszczam, bo nie jest tak gorąco. wiosną chodziłam w kucykach i wydaje mi się, że włosy są pourywane. u mnie nie ma mowy o delikatnych gumkach, bo mam śliskie włosy i się zsuwają. kucyka muszę mieć mocno związanego
|
Też się zastanawiam czy u mnie te włoski to baby hair czy pourywane. Ale az tyle bym ich sobie pourywala. Nie wiem.
|
|
|