2014-09-14, 13:43
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Apple
Cytat:
Napisane przez Ather
To może i ja coś dorzucę od siebie
Od czasów 3GS ominęła mnie jedynie "4", przejście z 3GS na 4s było miażdżącą zmianą. A wizualnie? Nie sądziłam wtedy, że kiedykolwiek zrobią ładniejsze cudo. Później będąc szczęśliwą posiadaczką 5s uznałam, że dopóki nie będzie czegoś, co zwali mnie z nóg - nie zmieniam go. Całkowicie in love.
Ale nie ukrywam, że zmiany cały czas motywowałam lepszym aparatem, bo nie zawsze noszę przy sobie lustrzankę, ba! Bardzo rzadko ją noszę ze sobą, na co dzień do wszystkich zdjęć służy mi właśnie iPhone - stąd moje parcie na zmiany praktycznie co model. I choć 6 (oczywiście mniejsza wersja) wydaje mi się nieco mniej korzystna wizualnie (trąci mi kształtem Samsunga…) - raczej będę wśród tych osób, które go zakupią, pomimo, że wystający obiektyw jest absolutnym nieporozumieniem  Nie wiem, który geniusz na to wpadł, ale trochę przesadzili moim skromnym zdaniem.
|
ja mam 5s i jestem bardzo zadowolona. Teraz kusi mnie 6 Plus, chociaż przeraża mnie jego wielkość. Lubię telefon nosić w kieszeni, a te do nich się raczej nie zmieszczą
|
|
|