2014-09-15, 10:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
Napisane przez kordelka85
Obydwa super. Tylko ztym swiatecznym to moze byc problem przy drugim maluchu bo nie trafi rozmiarem w pore. Moj synek takim sposobem nosil koszulke Merry christmas wiosna heheheh.Ale po domu to co tam.
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------
A wiesz,ze mnie tez, synkowi ospadl jeszcze w szpitalu i pielegniarki sie tym zajmowaly, wiec ja nie wsiem wiele na temat pempuszka.
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------
Tez jedynek nie za duzo po jednej paczce, nie ma co nakupowac pieluch, bo moze dziecku nie przypasowac cos i trzeba zmienic.
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------
Ja mialam najprostszy, uzywany za 30 zl.Maly gouwielbial, sam sie w nim bujal, ale ok. 7 miesiecy zaczal z niego wylazc. wiec nie wiem czy jest sens kupowac do wiecej niz 7-8 kilo, bo mobilne dziecko juz tam nie bedzie chcialo siedziec. Hustawki to nie mialam wiec nie wiem.
Ja mam jakis plaszcze po tesciowej, ale jest tylko rozmiar wiekszy wiec watpie ze mi starczy na cala zime.A kurtka kosztuje prawie 100 eu. Nie chce kupowac nieciazowj bo mam ztym zle doswiadczenia.Boli mnie strasznie to 100 eu, ale tak mysle, ze do poprzedniej zimy to chyba nie zdaze schudnaci tak wiec moze jeszcze sie przyda.
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------
A sobota w miare znosna momo to, ze caly dzien zygalam, puscilam pawia przy przewijaku malego do jego worka z pieluchami.
Impreza udana, zdjecia w profilu jak ktos chce obejrzec.
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------
Tesciowa pojechala, koty zostaly, jeden lubi sypiac z malym w lozeczku, a drugi sie daje mu naciagac.
Nie wiem co ona mowi, ze te koty takie wybredne, jak ja im daje jesc to nie maja problemu.
|
Może teściowa tak na nie działa po prostu?
U mnie wczoraj i dzisiaj póki co tfu tfu też lepiej, oby to był dobry znak na wakacje
Guerka, ja tam wierzę, że to kłuje na dzidzię
Będę do Was zaglądać jak dorwę neta wieczorami i chcę tu widzieć, że będziemy świętować Kochana należy Wam się wreszcie 
Iza - a co to za super patelnie?
Lecę w końcu dopakować wszystko do końca, zrobić bułki na drogę i jedziemy
Kupiłam sobie do poczytania oprócz Twojego Stylu jeszcze dwie gazetki takie dla mam, ciekawe czy tam coś w ogóle interesującego będzie:P
No i oczywiście mam na Kindle zgraną całą trylogię Crossa (w końcu sprawdzę czym to się podniecałyście ), Ojca Chrzestnego (lubię do niego wracać co jakiś czas ) i jeszcze jakieś dwie lekkie powieści, powinno na dwa tygodnie byczenia się starczyć
|
|
|