Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - straszne problemy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-15, 17:31   #1
karolina240990
Przyczajenie

straszne problemy

hej wszystkim jestem tutaj bo tak własciwie nie mam komu się wyżalić ani kogos sie doradzić. Mam 24 lata a własciwie czuje sie jak bym przezyła juz całe życie własciwie to jestem świadoma tego ze mam to wszystko na wlasne zyczenie. Jestem tutaj nowa mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie doradzic mi co zrobic by moc wkoncu wyjsc na prostą mianowicie chodzi o to ze wpadłam w straszne długi których nie jestem teraz w stanie spłacić caly zapożyczałam się u koleżanek swoich długów u nich nie oddałam więc każdy się od mnie odwrócił w domu z moimi rodzicami tez nie jest za ciekawie nie ma rarytasów ciagłe problemy kłótnie nie jestem w stanie juz tego wytrzymać jedyna osoba która mnie trzyma to mój chłopak z którym jestem juz od 5 lat ale wiem ze na niego nie zasługuje on jest dla mnie za dobry o wielu rzeczach o tych pożyczkach nie wie i nie jestem w stanie sie przyznać właściwie to jedyne wytłmaczenie mam takie ze zawsze zapożyczałam sie po to by pokazac ze nie jestem tez taka najgorsza teraz tego załuje bo nie miało to wszystko sensu . Żyje z dnia na dzien w ciągłym strachu ze ktos dzis przyjdzie i upomni sie o pieniądze

co mam zrobić ? jak postąpić? nie potrafie sobie ztym poradzić

Edytowane przez karolina240990
Czas edycji: 2014-09-15 o 17:44
karolina240990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując