Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-15, 22:13   #3453
sarah67
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

mapę też zamówiłam

co do tych "mam", ktore opisalyscie too masakra

ja nie chcialam miec dzieci, nigdy nie mialam instynktu macierzyńskiego, dziecko bardzo chcial tz, no i ja pomyslalam sobie ze moge zalowac kiedys jesli nie bede miala dziecka, wiec okolo roku przed starania odstawilam tabsy, pozniej zaczelam przyjmowac kwas foliowy, jak maz zadzwonil ze sa dwie kreski, to nie cieszylam sie wcale, wrecz bylam przerazona, ale pierwsze co zrobilam to poluznilam pasek od spodni zeby (jakby to mialo jakos zaszkodzic hehe) zero alkoholu )choc ja praktycznie nie pijaca jestem), zero tatara, niezdrowych rzeczy, wlosow nie farbowalam, jak urodzilam to dostalam strasznej wysypki, swedzacej masakrycznie = drapanie do krwi, prawdopodobnie silny atak azs, maz mowil przestan karmic, nie mialam jedynie na plecach, nocami wyłam, ale nie przestalam karmic, w dupie mialam jak wygladam, takze nie rozumiem takich lalun, w morde dalabym takowym

GOJKA
u mnie Nati ciagle wyciaga raczki niestety

Lady
ja mam taki maly tablet, to do takiego dostane klawiature?, bo ja nie kumata jestem

Jutro mam wazny dzien, ktory mysle, ze moooooze poprawi nasza kiepska sytuacje, choc troche, takze prosze pomyslec co by mnie sie udało
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora