2014-09-16, 08:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Cytat:
Napisane przez PurBlanka
Dzień dobry ! Noc przespana cała dopiero po 7 wstałam na siku. Może tak będzie do końca ciąży ?  Kupiłam farbę, dziś chociaż trochę pomaluję łóżeczko, muszę skończyć albo zrobić kolejną część albumu, no i co najważniejsze, odebrać wyniki posiewu moczu. Proszę o kciuki, żeby nic złego nie wykazał 
Pod wieczór do koleżanki na kawkę i plotki.
A wy brzuszki jakie plany ?
Koralinka, dobrze, że pojechałaś...Ależ szyjka trzyma...Nie zostawili Cie na oddziale, rozumiem ?
Laila, świetna waga  Na pewno to też poleci w dół  Ja się nie znam, ale myślę, że to nie arbuz..Przecież to sama woda...To już bardziej ten sok jabłkowy, ale nie wiem...A jak się trzymasz psychicznie kochana ?
|
Psychicznie super, bo juz wiem ze nic nam nie grozi. Zdaje sobie sprawę ze to jest wczesniak u bedzie nas czekał jeszcze szereg badań, sprawdzanie wszystkiego i wszystkich lekarzy, ale na ten moment ani razu sie jego stan nie pogorszyl, idzie cały czas do przodu. Pięknie juz je z cycka z raka regularnością, ze jak tylko mnie zaczynaja bolec to wiem ze zaraz bedzie telefon ze mam do niego przyjść 
W srode bede wiedzieć kiedy wychodzimy.
Wczoraj odłączyli go od ostatnich kroplówke i antybiotyków. Jak nie spadnie duzo na wadze w ciagu tych dwóch dni to wychodzimy 
Wrzucam zdjecia do klubu
06.09.2014 14:42
2230g 50cm
|
|
|