Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 08:04   #114
mgds
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

Ja z kolei wczoraj pomalowałam wszystkie plamy w dużym pokoju starą farbą, zmachałam się jak głupia, potem czułam jakby mi ktoś tysiąc szpileczek w brzuch wkłuwał co do malowania to gorzej niż było nie będzie, chyba są trochę jaśniejsze ta zamalowane plamy niż to co bylo na ścianie hehehe ale żeby zobaczyć efekt muszę czekać aż słońce zajrzy do tamtego pokoju

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Justana napisz co to za kolorek na ścianach bo fajnie wygląda ) podoba mi się
nie forsuj się tak!
Jaśniejsze plamy hmm efekt marmurkowy też jest ok

Cytat:
Napisane przez dysia Pokaż wiadomość
Paulina ale akcja, współczuję. Uważaj na siebie.

Dziewczyny mam takie pytanie. Otóż kupiłam na allegro kocuk minky i poduszkę od sprzedawcy który nie miał jeszcze komentarzy ale miał wzór który mnie interesował. Poza tym widziałam ze sporo osób tez kupiło. A tu wczoraj wchodzę na jego aukcje i widzę że konto zawieszone , wszystkie aukcje skasowane.Mialyscie kiedyś taką sytuację? Co o tym myśleć i co z tym zrobić?
Obawiam się ze mogę stracić kasę <wnerw>
a to skurczybyk jeden...oby sprawa się wyjasniła

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
z nikim nie konsultowalam, kilka dni po porodzie wciagalam(mam taki na wciaganie wiec musialam sie nagimnastykowac zeby go zalozyc) i glownie na noc, bo w dzien sie gotowalam(lato bylo) , jesli dobrze pamietam to gdzies przez miesiac byl w uzytku
zimą teraz będzie nam lepiej go nosić.. już nie mogę się doczekać

mgds jest offline Zgłoś do moderatora