2014-09-16, 11:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Cytat:
Napisane przez glossary
hej  ja dalej 2w1, mam już wyznaczony datę cc 29.09 tuż przed samym terminem. Jestem ciekawa czy dotrwam bo brzuch mi bardzo opadł i wygląda -sorry ale obrzydliwie  zauważyłam to wczoraj przez przypadek, aż na płacz mnie wzięło. Agatko mój syn też niegrzeczny i strasznie działa mi na nerwy  ogólnie wszystko mnie denerwuje, każda nawet mała przeciwność losu wyrasta dla mnie do rozmiarów muru chińskiego.
Trzymam za Was kciuki 
|
Wow! Fajnie! Ja liczę, że w czwartek ustalimy juz termin. A powiedz, musisz stawić się dzień wcześniej w szpitalu? Ja niestety pewnie tak, nienawidzę takiego bezproduktywnego leżenia, ale wiem, że muszą badania porobić i dopilnować mnie...
Laila! Miło się czyta takie pozytywne wieści!!! 
Koralinka, myślałam że Ty już po Nie potraktowali Cię jak spanikowanej pierworódki? Dużo się o tym słyszy.
Hej!
Ja walczę nadal z praniem
Do tego Zosia dziś w domku, bo się rozkaszlała i za jakiś czas idziemy do dr.
Też mi już czasem nerwy na nią puszczają, ale zawsze staram się mysleć, że dla niej to też pewnie trudny czas, idą zmiany...
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Cytat:
Napisane przez siuska
Dziewczyny macie jakiś przepis sprawdzony na coś z cukinią? Mam cukinię od teściowej i nie wiem co z nią zrobić. Oczywiście pierwsze co przychodzi do głowy do leczo, ale jakoś średnio mnie zachęca, bo wydaje mi się dużo roboty, a ja to lubię prosto i szybko, bo raczej kiepska kucharka ze mnie 
|
Kroję cukinię wzdłuż na pół, wydrążam środek, sypię solą i odstawiam. Mielone mięso smażę z dowolnymi warzywami - pomidory świeże lub z puszki, tarkowana marchew, cebula, czosnek, przyprawy, ostatnio dużo curry dałam, wykładam farsz do cukini, sypię żółtym serem i zapiekam ze 20 min.
|
|
|