O masakra, dobrze, ze nic sie Wam nie stało!
Byłam w grupie która zaczynała od 3 sali. I powiem Ci ze mnie sie podobało

nie miałam problemu z zaparkowaniem moja kolumbryną, zaparkowałem najpier podszedł do mnie menel chciał kasę za pilnowanie ale trochę zdębial jak zobaczył wielki bebzon i pogratulował dzidzusia

pan od parkowania powiedział żebym szła bo on za 10 min kończy dniówke i nie muszę płacić

tematy mi sie podobały, tzn o fotelikach dowiedziałam sie kilku ciekawych rzeczy i pierwsza pomoc dla mnie rewelacja bo niby sie wie co i jak tak naprawdę sie nie wie a tu było super pokazane

. Rzeczywiście wykład o tych suplementach kicha, takie wciskanie produktów, ale reszta jak dla mnie ok. Dodatkowo moja wypowiedz na konkursie została wyróżniona i wygrałam ręcznik z kapturkiem
Co do żelaza to ja nie robię żadnych przerw miedzy posilkiem bialkowym a innym. Biorę Tardyferon a on jest o spowolnionym uwalnianiu wiec uwalnia sie przez cały dzien a nie od razu
Justyna fajny pokoik, już przygotowany

u mnie kartony i biurko męża bo sobie gabinet tymczasowy zrobił. W październiku jeszcze umyje okna, powieszę nowe firaczeki zaslonki, i już bede tez miała tak ładnie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
Wg mnie granatową taka stonowana

a jak wozek granatowy z szarym to już w ogóle