Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-16, 10:45   #143
Frau Gizela
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Szybka sonda- poniżej zdjęcie (mam nadzieje,że w miarę wyraźne)- która torba pasuje bardziej do granatowego wózka z bardzo ciemnym szarm stelażem, z wnętrzem w paseczki w kolorze ecru-szare (wpadające w oliwkowy beż) i czarnymi elementami typu rączka, koszyk itp. ?
Gdy kupowaliśmy wózek- firma nie dawała torby w zestawie, nie mają tez na swojej stronie, ani nigdzie, miałam jakąś inną, ale była brzydka i mi nie pasowała i zastanawiam się nad dwoma wzorami- zwykłą granatowo-szarą i bardziej kobiecą granatowo-szaro-zieloną (na tym co zielone są drobne białe kropeczki). Pomocy
ja bym pewnie wzięła z kropkami, żeby nieco ożywić całość

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
O masakra, dobrze, ze nic sie Wam nie stało!

Byłam w grupie która zaczynała od 3 sali. I powiem Ci ze mnie sie podobało nie miałam problemu z zaparkowaniem moja kolumbryną, zaparkowałem najpier podszedł do mnie menel chciał kasę za pilnowanie ale trochę zdębial jak zobaczył wielki bebzon i pogratulował dzidzusia pan od parkowania powiedział żebym szła bo on za 10 min kończy dniówke i nie muszę płacić tematy mi sie podobały, tzn o fotelikach dowiedziałam sie kilku ciekawych rzeczy i pierwsza pomoc dla mnie rewelacja bo niby sie wie co i jak tak naprawdę sie nie wie a tu było super pokazane . Rzeczywiście wykład o tych suplementach kicha, takie wciskanie produktów, ale reszta jak dla mnie ok. Dodatkowo moja wypowiedz na konkursie została wyróżniona i wygrałam ręcznik z kapturkiem

Co do żelaza to ja nie robię żadnych przerw miedzy posilkiem bialkowym a innym. Biorę Tardyferon a on jest o spowolnionym uwalnianiu wiec uwalnia sie przez cały dzien a nie od razu

Justyna fajny pokoik, już przygotowany u mnie kartony i biurko męża bo sobie gabinet tymczasowy zrobił. W październiku jeszcze umyje okna, powieszę nowe firaczeki zaslonki, i już bede tez miała tak ładnie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Wg mnie granatową taka stonowana a jak wozek granatowy z szarym to już w ogóle
nie wiem, widocznie miałam pecha, a parkowałam na tym podziemnym to też inna sprawa no i najgorzej, że się to przeciągnęło w mojej grupie chyba tylko. Ja zaczynałam w pierwszej. Podobała mi się ta prezentacja Kasi Żak z Bonifratrów, bo w ogóle uważam, że jest świetną babką i ma cudowne podejście do rodzących kobiet, ta położna o kąpieli też fajnie mówiła, choć ja akurat do johnsona nie jestem przekonana, jedynie wkładki laktacyjne uważam za must have, no a facet od fotelików też mocno mi utkwi w pamięci. Wiedziałyście, że przy zderzeniu nawet przy prędkości 15 km/h przy niezapiętych pasach to jest praktycznie 100% pewności, ze łożysko się odklei i nie zdążą uratować dziecka?:m ur:
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora