2014-09-16, 12:08
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Napisane przez kurierska
Witaj.
Jeśli szukasz "motcyklizmu" w żeńskim wydaniu to świetnie trafiłaś. U nas jest bardzo niemęsko [ale nie żebyśmy jaj nie miały  ]. Niewielu facetów tu zagląda...
Napisz coś o sobie, jak masz na imię, jakiego sprzetu dosiadacie i w ogóle co tam zechcesz.
|
Alicja (Ala ), bardzo mi miło 
sprzęt mamy różny mój facet co chwilę coś zmienia, już sama się pogubiłam który to już sprzęt 
ale ostatecznie wrócił do tego co miał z początku, więc chyba to się nie zmieni w kolejnym sezonie
mamy gs 1200 adv i suzi dl vstrom, i chociaż nie może się z nią rozstać, wolę, żeby sprzedał, bo mnie irytuje wiecznie spinanie motocykli ze sobą 
Cytat:
Napisane przez renia19941
Hehehe! Jaja mamy i to po same kolana 
.
|
biorę! 
fajnie , że jesteście na męskich forach znalazłam tylko kilka wpisów o rozkminie faceta, czy dziewczynie opłaca się kupić porządny kask, czy nie warto....
Ja niestety tymczasowo utraciłam moją partnerkę plecaczkową, bo jej mąż miał wypadek i straty przewyższyły wartość moto
Pozostało nam nasze towarzystwo i chyba na święta sprawimy sobie (nie wiem jak to się fachowo nazywa) zestaw do pogawędek w trakcie, zamiast pokazywania na migi
|
|
|