Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-16, 12:08   #3320
paint_it_black
Zadomowienie

Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Napisane przez kurierska Pokaż wiadomość
Witaj.
Jeśli szukasz "motcyklizmu" w żeńskim wydaniu to świetnie trafiłaś. U nas jest bardzo niemęsko [ale nie żebyśmy jaj nie miały ]. Niewielu facetów tu zagląda...
Napisz coś o sobie, jak masz na imię, jakiego sprzetu dosiadacie i w ogóle co tam zechcesz.
Alicja (Ala), bardzo mi miło
sprzęt mamy różny mój facet co chwilę coś zmienia, już sama się pogubiłam który to już sprzęt
ale ostatecznie wrócił do tego co miał z początku, więc chyba to się nie zmieni w kolejnym sezonie
mamy gs 1200 adv i suzi dl vstrom, i chociaż nie może się z nią rozstać, wolę, żeby sprzedał, bo mnie irytuje wiecznie spinanie motocykli ze sobą
Cytat:
Napisane przez renia19941 Pokaż wiadomość
Hehehe! Jaja mamy i to po same kolana
.
biorę!

fajnie , że jesteście na męskich forach znalazłam tylko kilka wpisów o rozkminie faceta, czy dziewczynie opłaca się kupić porządny kask, czy nie warto....

Ja niestety tymczasowo utraciłam moją partnerkę plecaczkową, bo jej mąż miał wypadek i straty przewyższyły wartość moto
Pozostało nam nasze towarzystwo i chyba na święta sprawimy sobie (nie wiem jak to się fachowo nazywa) zestaw do pogawędek w trakcie, zamiast pokazywania na migi
paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując