Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-16, 11:18   #154
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Byłam w grupie która zaczynała od 3 sali. I powiem Ci ze mnie sie podobało nie miałam problemu z zaparkowaniem moja kolumbryną, zaparkowałem najpier podszedł do mnie menel chciał kasę za pilnowanie ale trochę zdębial jak zobaczył wielki bebzon i pogratulował dzidzusia pan od parkowania powiedział żebym szła bo on za 10 min kończy dniówke i nie muszę płacić tematy mi sie podobały, tzn o fotelikach dowiedziałam sie kilku ciekawych rzeczy i pierwsza pomoc dla mnie rewelacja bo niby sie wie co i jak tak naprawdę sie nie wie a tu było super pokazane . Rzeczywiście wykład o tych suplementach kicha, takie wciskanie produktów, ale reszta jak dla mnie ok. Dodatkowo moja wypowiedz na konkursie została wyróżniona i wygrałam ręcznik z kapturkiem
na wiosnę wykłady właśnie o witaminach też nie były ciekawe, takie "dla odbębnienia". A poza tym tematyka była ciekawa
my wtedy w konkursie też zostaliśmy wyróżnieni i dostaliśmy torbę taką do wózka

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
takie wczoraj kupiłam ale na później (rozmiar 74) - jak zrobimy rundkę po najbliższej rodzinie, żeby maluszek był elegancki dokupię jeszcze spodenki

Załącznik 5792123
ale słodkie
ja kiedyś dla mojego chrześnika kupiłam body a'la koszula normalne bawełniane, rozpinane, ale z kołnierzykiem biały i mankiecikami urocze takie ubranka są

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Miałam taki fotel i był super, dopóki te styropianowe kulki w środku się nie ugniotły, dokupiliśmy jeszcze i dosypaliśmy, ale na długo nie starczyło, w końcu go wywaliliśmy.

Fakt, sama siadałam, syna kładłam, miał milutko, ale tu na zdjeciu akurat się zapadł do środka

jaki kochany
jak w jakimś kokonie
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora