2014-09-16, 18:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Napisane przez siobhan1
Jesli rodzisz pierwsze to nawet sie nie zastanawiaj. Nie masz pewnosci czy glowa przejdzie przez kanal rodny. Jak posladki przoduja to porod idzie bardzo wolno bo nie ma takiego nacisku i rozpychania. Jak juz cialko sie urodzi to pepowina tez juz jest na zew a w kontakcie z powietrzem zaczyna sie obkurczac i nie dostarcza tlenu do dziecka. Co jesli w takim przypadku glowa bedzie miala problem przejsc? Ciekawe czy ten lekarz da ci gwarancje, ze dziecko bedzie ok.
Czekam na trzecie i tez sie jrszcze nie obrocila ale to 31t i macica nie jest juz taka zwarta. Ma jescze czas, ale jesli bedzie pupa do dolu to tylko cesarka! Mimo iz urodzilam juz 2.
Obrot wew maciczny tez jest niebezpieczny. Odchodzi sie od tego bo zbyt duzy byl odsetek obumarcia plodu.
Jak chcesz wiedziec wiecej to daj z.ac zajze do moich madrych ksiag.
Sorry za brak pl znakow.
|
to moje drugie dzieciątko, ale dziękuję Ci za rzeczową odpowiedź czyli nasze wszystkie obawy są słuszne 
Cytat:
Napisane przez Aleaa_
to widze, ze nie tylko u mnie taki wybrakowany rossmann w promocje :P
Chmielinka bedzie dobrze 
|
u mnie w mieście są 4 rossmanny i w dwóch nie ma tej promocji. Jutro zadzwonię do dwóch pozostałych i zobaczymy czy w którymś będzie. A fajnie by było, bo już mam na karcie rossne 10% + ten dodatkowy rabat 10%, to bym wysłała małża na zakupy po pieluchy i kosmetyki dla dzieci
|
|
|