2014-09-16, 19:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VIII (REMI)
Cytat:
Napisane przez joanna12afi
Dzień dobry 
I ja witam naszego kochanego Remiego 
Masumi wszystkiemu najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń 
Kika Ty jesteś niezastąpiona 
|
Dziękuję Joasiu, Martello, Dalinijka  
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------
Cytat:
Napisane przez maggnolia
Też w to nie wierze  a Rinos nigdy nie zawodzi 
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
he he dobrze że nacięć sztyletem Masumi nie zrobiłam REMI (tak na marginesie taki tatoo malutki mogłabyś sobie uczynić dla Naszych potrzeb - to było by szaleństwo )  też muszę nadrobić 12 część 
|
Ty wiedziemko nasza pomysły masz przednie, muszę na zlocie na Ciebie uważać Bo mi pod wpływem coś jeszcze wydziergasz 
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------
Cytat:
Napisane przez joanna12afi
Jakoś daje ale szczerze jest masakra zwłaszcza że teraz młodsza mi się rozłożona....
|
Joasiu musimy byc dzielne, twarde sztuki z nas, kto da rade jak nie my 
Zdróweczka dla córy 
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Yasinisi
Ja w pewnym momencie troszke sie nimi przejadlam wiec zrobilam przerwe. Teraz czuje, ze juz czas do nich wrocic jak znajde jakas lukę. Choc na koniec wrzesnia i na poczatku października wychodzi kilka pozycji na ktore czekam wiec moze byc ciezko 
|
Ja też muszę wrócić, prawdę mówiąc troszkę się stęskniłam 
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------
Cytat:
Napisane przez mauskacom
dzien dobry , melduje sie w nowym watku !
i zostawiam wam ciacho ,moj ulubiony facet!
https://www.youtube.com/watch?v=Rx3RC45fxTI
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
ja mam tez nowy LC ... dopiero teraz sprawdzilam.. a w ogole zaczelam czytac malzenska fuzje, chyba Aguha mi polecila, fajna !
|
o ku.wa mać ...... 
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
Cytat:
Napisane przez myszkah
Zdecydowanie widzę go jako Emersona!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
OOO TAK !!!
Mi tez pasuje do tej roli 
To by był dopiero profesorek.....; )
|
|