2014-09-17, 00:19
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z młodą narzeczoną
Cytat:
Napisane przez pajda1
Jakbys dostala w nos jak ja od swojego partnera albo tak bys sie z nim szarpala ze mialabys cala reke zakrwawiona od paznokci to jakbys reagowala na ataki? Ja to wytrzymuje juz 9 miesiecy i probuje walczyc od 2 miesiecy sa jakies efekty lecz nieduze
|
Probuje spokojnie rozmawiac ale dostalem juz takiej depresji przez to wszystko, ze nie potrafie sie dobrze wyslowic
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Ingel
no to jak to mialo zabrzmiec? o co Ci chodzi? dziewczyna (ach sorry, narzeczona)ma wyprany mozg, zamiast isc z dzieckiem do lekarza gra w gry na fb, a Ty zamiast wziasc sprawy w swoje rece zastanawiasz sie czy znajdziesz nowa dziewczyne.
narzeczeni, dobre sobie. oboje jestescie dziecmi ktorzy przypadkowo maja dziecko.
moim zdaniem powinienes zakonczyc ten zwiazek. jestem pewna, ze wowczas mamuska znowu stanie sie okropna i dziewcze szybko do Ciebie wroci. Dziwnym trafem mamuska stala sie mila, kiedy corka zaszla w ciaze z facetem z dobrego domu.
sorry za brak polskich liter.
|
Dlatego tu napisalem zebyscie miporadzili jak zaczac brac te spraw zebym nie popelnil pochopnych decyzji. Pewnie masz racje ujme twoja slowa w ten sposob "moja córcia zlapala jelenia to bede miala potem dobrze"
|
|
|