2014-09-17, 07:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Cytat:
Napisane przez debesciara
Kurde dostalam od tz na urodziny tableta i tam ta aplikacja mobilna jakoś dziwnie dziala tj nie da się odpisywać.. nie ma w ogole tego pola.. muszę wejść w przeglądarkę
Eydrith a ja mialam 5 z religii  ale tu na forum bym takich ocen nie miala przez swoje konserwatywne poglądy także bądź spokojna o swój byt 
|
zacny prezent, idź do TŻ z reklamacją
u mnie masz 5, pomimo swoich kontrowersyjnych poglądów zresztą suma sumarum w podstawówce tez chyba miałam 5 z religii w ogóle z religią zawsze miałam przejścia, w LO z dziewczynami zrobiłyśmy bojkot, bo ksiądz był seksistą i szowinistą ... ech, stare dobre czasy, długo by opowiadać
Cytat:
Napisane przez debesciara
Chcialam wam wrzucić fotke z wakacji ale mama wziela lampka do pracy i lipa :\
|
poczekamy cierpliwie, ale nie odpuścimy
Magnolia faktycznie dziwne podejście, ja się zgadzam z dwoma ostatnimi zdaniami ... chociaż ciężko patrzeć na cierpienie swojego dziecka, ale matka przy dziecku powinna być. Ale mała wyzdrowiała?
ech, córa mi zasnęła, wypadaloby iść ogarniać chatę ... 
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------
Cytat:
Napisane przez i like it
standardu szukam ale widziałm na stronie ikei,że coś tam mają i w dobrej cenie. A zadowolona jesteś? Ja wieki temu kupowałam deskę i przyzwyczajona jestem do dechy a nie do jakiś siateczek itp i jakoś nie mogę się przełamać i kupić 
|
jestem zadowolona, bo deska jest zgrabna i malutka, i mogę ją bez problemu schować - a zależało mi właśnie na oszczędności miejsca. Tylko że nigdy nie miałam innej deski i nie mam porównania, może dlatego nie przeszkadza mi ta siateczka ale dobrze się na niej prasuje, tyle że ja prasuję tylko rzeczy maleństwa, gdyby przyszło wyprasować np. nasze prześcieradła to chyba nie byłoby zbyt wygodnie ... także do wielkogabarytowych to raczej nie.
dzięki tej siateczce chyba lżejsza jest
Cytat:
Napisane przez i like it
dzień dobry 
u nas też dziwna nocka bo mała wstał o 3 i o 6 ale to chyba przez to ze dziś byl dyzur tz i mała się może zdziwiła jak starego w nocy kolo siebie zobaczyła  
|
uśmiałam się z tego starego
|
|
|