2014-09-17, 08:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Heeeej
ja-ikaDzięki za namiar 
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
Chciałam się jeszcze pochwalić,że kilka dni temu Julka zrobiła kilka samodzielnych kroczków  Każdego dnia robi ich coraz więcej 
|

Cytat:
Napisane przez Diorisha
baszje w pampie  Tu w K. nie mówi się kupka tylko kopka albo kopa  . Mieszkam tu już od ośmiu lat ale nieustannie mnie to śmieszy.
Przed chwilką przyuważyłam u Ewuni drugą górną czwórkę  . Tym samym mamy już 10 zębolków 
|

Cytat:
Napisane przez bojatoja
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
Ja lece robić tort dla małża, tzn na razie upiec biszkopty póki Fifek śpi  a tak w ogóle to strasznie męczy go katar, z kolei u nas ta noc była masakrejszyn.
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------
A i byłam dziś na szopingu. Kupiłam 3 płaszczyki za 45 zł
O i zamówiłam do wywołania na allegro 1700 zdjęć. Tyle u mnie na dziś 
|
ja właśnie tez wczoraj zmówiłam odbitki 500 zdjęć 
Cytat:
Napisane przez Larysa88
boja, że ile?  ile taki komplet kosztuje?
to ja z moimi gruponami na łącznie 400zdjęć się chowam
co do termometru ja mam microlife nc100 i jest ok  ale on tylko na czoło, nie do ucha
|
ja w empku za 500 zdjęć zapłace 88 zł
Cytat:
Napisane przez matallewar

pomacham tylko i idę spać, bo się dosłownie przewracam.
Dokładniej to 5 razy w ciągu 2 minut ćwiczeń. Nie umiem prosto ustać 
|
kobito oszczędzaj się troszku 
Cytat:
Napisane przez tassia
Ehhh mój film na roczek i zdjęcia poszły się paść. Utraciła wszystkie dane bo osiadła mi płyta główną w kompie.
Odzyskiwanie danych zajmie jeszcze tydzień choć i tak trwa juz tydzień
Smutno mi bo miałam za.je.bi.sty pomysł.
Nie ważne
|

ok mam jeszcze do nadrobienia 150 postów ale to później bo lece się szykować do pracy
|