Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-18, 08:12   #548
Justana1984
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

cześć kochane, jestem i ja wczoraj nie miałam siły patrzeć nawet na laptopa;/ rozłozyło mnie przeziębienie i juz drugi dzień siedzę w domku i się kuruję. Na pewo wyjdzie mi to na dobre Wczoraj spalam do 12:30 potem tylko cos zjadlam i dalej w kimę wyspałam się a wsze czasy co do pracy wstaję;p Dzisiaj już chciała iść do pracy ale mąż mnie rano zrypał że chyba ocipiałam i zostalam ale że już byłam wyszykowana i rozbudzona to postanowiłam ponadrabiać zaleglości

Kiara bidulko ty to sie masz w tej ciąży, ciagle coś;/ ale juz nie długo, oby wszystko było dobrze juz do samego porodu

Happywomen wozeczek fajny ja lubie taki kolorek

Rosalie zdrówka dla mamy!

Paulina co tam u Ciebie??? Odezwij sie! Mamy nadzieje że wsio dobrze!

Czekoladka współczuje przebojów z szafką, mozna sie wnerwic;/

AnetkaIzabella zakupy pierwsza klasa, tylko sie cieszyć

nie pamietam która z Was wspominała o łóżeczku, że jeszcze nie skręcała. Jesli to bylo łózeczko malowane to proponuje w miar e możliwości je skręcić, bo u nas stoi juz drugi tydzien a jeszcze nie wywietrzało, czuć chyba lakierem jakimś.

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ze sie tak wtrace ale czasami was podczytuję i widze ze wiele z was meczy zgaga, tak jak i mnie. Ja próbowałam juz chyba wszystkiego i odkryłam w końcu moj super środek mianowicie kefir . Nic mi tak nie pomaga jak on, żałuje ze nie wiedziałam tego w pierwszej ciazy . Wypróbujcie, moze i wam pomoże . Ja czuje ulgę niemal natychmiast, juz jak mi zimny spływa do gardła to ulga jest niesamowita . A bol przy zgadza mam taki ze od razu głowa boli, klatka , nawet wymiotować mi sie chce. To sie rozpisałam pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie

Ps. Kefir moze brzmieć dziwnie w końcu kwaśny jest ale doczytalam gdzieś ze to co kwaśne pomaga na zgagę. Nawet kapusta , ogórki itd ja poprzestalam na kefirze.
mój mąż też na zgagę kefirem albo mlekiem się leczy a on często ma i mu pomaga!

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
też bym chciała niedługo spakować, będę spokojniejsza
jak przyszła pierwsza paczka z gemini, mówię do męża "chodź tu i patrz co zamówiłam, żebyś w razie czego wiedział co i jak" i pokazywałam mu...podpaski, podkłady itp. biedak nudził się chyba, ale dzielnie siedział
ja tez tak mam, że jak już mam cos zrobione to spokoniejsza. Torbę spakuje za jakies 2 tygodnie chyba, no chyba że poczuję przypływ wczesniej że musze to zrobić;p
z paczką z gemini u mnie było wręcz odwrotnie - sam Tomaszek przyszedł zobaczyć co zamówiłam, poopowiadałam więc mnie wiecej wie Podzieliłam rzeczy na dwa kartony, jeden z rzeczami dla mnie drugi dla dzieciaczka, kosmetyki itd. w razie wu latwiej będzie mu się ogarnąć:P

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Chyba dołączam do rannych ptaszków....dziś pobudka 6.40....
na dodatek pół nocy nie przespałam.....jakieś przeziębienie wczoraj wieczorem mnie znienacka dopadło...katar, ból gardła, pocenie....także czuję się dziś co najmniej kiepsko. To mam dzień z głowy i leżenie w łóżku
Jutro chciałam jechać do szpitali i je oblookać i też chyba nic z tego, w takim stanie nie będę się pchać na oddziały położnicze...
kuruj sie kochana, wiem co to znaczy
na gardziołko kupiłam sbie w aptece Prenalen gardło, katuje sie mlekiem z masełkiem, czosnkiem i miodem i herbaciochą z cytrynka i miodkiem już mi lepiej ale nos zapchany cały;/

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
Psycha mi klekla ... przez cala ciaze jem tak samo a nawet od 2 ostatnich wizyt ograniczylam i nie jem slodkiego i co i co staje na wage a tu kolejne 4 kg na plusie ... no ja juz nie wiem co robie zle... jeszcze 6 tyg do tp to bede wygladac jak sumo ....
nie przejmuj się, teraz tak ta waga moze szaleć, ja tak samo mam;/ juz sie boje stawać na wagę;/
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora