2014-09-18, 10:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Wykończę się z tym moim TŻ. W niedziele ma urodziny. Prezent już dostał bo był składkowy więc rozmawiał ze swoją mamą czy się dołoży i on go sobie sam wybrał. Pomyślałam więc, że zamówię mu tort (wrzucałam go tutaj zresztą) żeby była niespodzianka. Mnie dodatkowo w weekend nie ma więc na jutro. On w ogóle ma fazy na zdrowe jedzenie. Jak się zaweźmie to ok, ale za jakiś czas mu przechodzi i jak przytyje to znowu. Mówi, że jedzenie jest uzależnieniem jak każde inne. No i ma zarzuty do mnie, że tego nie rozumiem i go nie wspieram, nie raz o tym mieliśmy długie i ciężkie rozmowy. Ostatnio znowu wspominał, że od jutra się bierze za siebie. Tylko, jak zresztą każdemu średnio mu to szło, wiecie jak to jest z tym od jutra , to mu mówię, że może po urodzinach. A on mi, że nie ma po urodzinach jest od dzisiaj i nie mam szykować żadnych kolacji (chyba że zdrowe) czy tortów na urodziny. No i Tort zamówiony, zaliczkę wpłaciłam (zawsze nie wpłacam bo zamawiam w cukierni obok miejsca gdzie pracuję, a tym razem zapłaciłam) i nie wiem co teraz. Będzie zły, że go znowu tuczę Gdyby to był zwykły tort to tam kij, może bym go komuś dała czy co, jadę na szkolenie w weekend to tam bym go wzięła, ale on specjalnie dla niego jest w kształcie piłki nożnej.
Nie wiem czy go w ogóle odbierać czy co...
|
|
|