Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 28 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-18, 11:05   #3289
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
my z tż w kwestii takich spraw czasami się zastanawiamy czy ludzie świadomie kompletnie olewają ten piękny czerwony wężyk w przeglądarce czy w Wordzie, czy go mają jakimś cudem wyłączonego czy po prostu nie wiedzą do czego on służy...
Ja wiem, że jestem bardzo dziwna i czepialska w tym temacie ale poważnie pisząc każdego głupiego posta na forum sprawdzam go dokładnie co innego sms czy czat bo jak się spieszę zapierniczam mega szybko i wychodzą mi dziwne rzeczy ale jednak staram się takie wypowiedzi docierające do szerszego grona w miarę sprawdzać no taką mam jakąś wewnętrzną potrzebę mój kolega przez 4 lata na studiach ze mną, już nie mówił "ja mam dys" bo mu udowodniłam, że w przypadkach w których zwracałam mu uwagę nie miało to nic do rzeczy i dzięki mnie pamiętał np. jak napisać "w ogóle" bo nie odpuszczałam tak mnie bolały rozmowy z nim na gg
sama nie wiem czy nie mam jakiegoś skrzywienia bo czasami się długo muszę zastanowić jak coś napisać ale no trudno
no to jesteśmy w tej kwestii inne, choć w tablecie tż kupił mi chińską klawiaturę przez przypadek i nie mogę pisać polskich znaków co mnie strasznie irytuje . Nie da się ustawić polskich niestety staram się pisać poprawnie ale jak nie napiszę to też nie robię z tego tragedii

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Pati bez obrazy, ale pisanie z błędami nie mozna zbytnio nazwać "taki mam styl pisania i deal with it (albo lepiej i handluj z tym ).

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no to co proponujesz: weekend ze słownikiem takie masz zalecenia?

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora