2014-09-18, 11:08
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB
ale mam radochę dziewczyny
sobie leżałam, oglądałam tv i mi się zasnęło. i coś zza światów mi wibruje, budzę się i łap za telefon bo dzwoni...
nieznajomy numer widzę, pyta, czy z Agnieszką N. rozmawia... ja se myślę, aaa pewnie ktoś zaś z opieki społecznej, chcą ode mnie te zaległe zaświadczenia czy coś...
a tu taka miła niespodzianka  Pani mi mówi, ze ma syna w drugiej klasie, że ma trudności w czytaniu i pisaniu i byłaby zainteresowana korepetycjami dla niego  TYLE WYGRAĆ!!!  aż mi się nie chce wierzyć :P
zarobek średniawy, ale zawsze coś  jutro idę na pierwszą lekcje, muszę się jakoś solidnie przygotować 
|
  klask i:
Cytat:
Napisane przez dotuniek
ja w w ostatnich dniach czerwca myślałam o grudniu 2014
kup sobie sól emską i płócz gardło i DUUUUUŻO pij letnich napojów,żeby nawiżyć gardło --> u mnie zawsze się sprawdza!
 za staż
 za niebywałą zdolność odliczania, ja tak nie potrafię  bardziej facet w tym względzie jestem
|
Piję, piję, ale sól emska brrrrr No ale jak trzeba to trzeba... Najgorsze, że nie wezmę wolnego, bo jest panieński w sobotę, bankowo wrzucą foty... I co wolne w piątek bo chora, a w sobotę panieński? 
Cytat:
Napisane przez Kelpie
Też metoda
Pewnie mi przejdzie bo to w sumie przecież błahostka, no ale musiałam się wyżalić.
Zobaczę dzisiaj jak się ma jego postanowienie.
|
Bierz tort, zje i na pewno nie będzie marudził - bo niespodzianka i piłka
|
|
|