Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 28 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-18, 11:30   #3341
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Laski, nie wiem jaki rozmiar nosicie ja tak około 44, i tam poważnie udało się wszystko co chciałam zmierzyć, jasne że nie udało mi się tyłu sukni zobaczyć bo się nie dało nic na mnie zasznurować, ale wszystko z mniejszym i większym problemem na siebie wcisnęłam, do tego pani pokazała mi kilka innych (chyba z 7 modeli), które jej zdaniem są lepszym pomysłem od moich i tak też się okazało - za dużo chciałam schować. NIestety nie stać mnie na tą wymarzoną suknię - 4 tyś za samą sukienkę, ale na jej podstawie jest stworzona ta moja, tak naprawdę różnią się koronką tylko
Ale mi dajesz nadzieję . A dużo tam mieli fasonów w linię A? Mi się ta podobała (ale w salonie, gdzie ją widziałam wyglądała inaczej, bo miała w pasie kokardę, tutaj na stronce średnio mi się podoba ), ale był rozmiar 36, więc nawet nie próbowałam. Cudnie wyglądała na manekinie, ale chyba (nie umiem do końca określać) to fason odcinany w pasie, a ja ponoć lepiej wyglądam w linii A. Ale taka gładka właśnie bardzo mi się podoba. Jesus Peiro ma takich dużo, choć w tym momencie jakoś nie powalają. Ale z drugiej strony, boję się, że jak będzie taka gładka suknia, to dużo mankamentów figury uwydatni ....