Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-18, 21:09   #535
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Doczytałam reszte wpisów bo żeście juz naprodukowały

PAVLINECKA - i tak ja z was najstarsza jestem ) a i pierwszego dziecka wcześnie nie miałam, więc proszę głupot nie pisać :P

BLACKBERRY - jak się zbałamucić nie da to baaardzo się zmartwię ale cholera bylem ja wytrzymała niż on zlezie z tej stolarni bo już ledwo siedzę. No ale jeszcze dzieciaki muszę ze spaniem ogarnąć więc chyba dam radę.

SONIA - no to się mamie udało ja zawsze wolałam sporo starszych facetów. No i mam to czkawką mi się teraz odbija

NIEZAWSZE - to twój też taki agencior ?? Ehh masz racje przejdzie im tylko po co szargać nam nerwy... Ja tego pojąć nie mogę

MIRELKA - piękny dzieć

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

MAŁA - ze względu na wierci dupkę jedną co nie bardzo chciała się pokazać miałam i takie i takie. Ale zwykle robi się tylko przez brzuszek

3mam kciuki za balamucenie :-D

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
ja to jestem ta ktora od razu wyciaga reke ale tylko w tym zwiazku bo mi sie baran trafil(tak jak nasza dzidzia bedzie) a wczesniej to za mna latali:P

ja rowniez mam nadzieje ze Niezawsze i Madison sie pogodza.

mój baran ale rzadko uparty jest. my nie mamy cichych dni w ogole, co najwyzej godzine sie nie odzywamy :-P

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Uciekam spać
Dobranoc **
Ooo chyba małżonek szanowny wrócił ze stolarni :-D czekamy na relacje O
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora