Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-19, 13:11   #162
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)

Ok, makarona widzę, że Ty nieco bardziej zaawansowane przygotowania masz już za sobą .
Ja, ze względu na to, że jesteśmy za granicą, starałam się jak najwięcej, jak najszybciej podczas pobytu w PL załatwić .
Aktualnie mamy już, to co wiadome, czyli: lokal, zespół, foto, video, Kościół wraz z godziną
Poza tym mamy już: ja 3 (a nawet 4) pary butów, całą biżuterię ślubną, spinki do mankietów dla M, zamówione obrączki (nawet gotowe, ale dopiero w październiku je odbierzemy ), upatrzone auto (też w październiku mamy zobaczyć czy się nadaje), kurs przedmałżeński i dzień skupienia, niejako dogadaną dziewczynę od tortu, ciasta (choć jakieś problemy właśnie wynikają, więc nie wiem czy od nowa nie będziemy musieli szukać), pomysł i jesteśmy w trakcie realizacji księgi gości, dudziarza, nasze inicjały w kolorach przewodnich, projekt zaproszeń i część półproduktów do ich wykonania, dużą część zastawy na słodki stół, papierowe rurki na słodki stół, tiule do dekoracji... (czy ja się za bardzo rozdrabniam? )....
A na najbliższy wyjazd mamy do ogarnięcia: auto ostatecznie, mierzenie sukni, mierzenie garnituru, poradnię małżeńską, ostatecznie dogadanie się z dziewczyną od tortu i panią od ciast (bądź szukanie kogoś nowego).
I chyba tyle na razie.