2014-09-19, 13:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: izotek
Cytat:
Napisane przez vilandravalo
U mnie nie było żadnych problemów z wagą przez całą kurację. Cerę też miałam mieszaną i fakt, była bardzo sucha, ale też bez tragedii, dało się żyć. A ten mat na twarzy 
Osłonowo brałam Hepatil, na włosy nic, tylko olejowanie.
Co do cen, to może popytajcie jeszcze o opakowania 30kapsułek, u mnie to właśnie one były najtańsze - po 45zł, brałam dwa i z głowy 
Ja już miesiąc po, skóra super, tylko włosy znowu do mycia co drugi dzień 
|
Widzisz, a u mnie z kolei wszędzie ten lek w opakowaniu 30 tabletek jest droższy niż ten w większym. Dlatego jak wykupowałam tylko na 1 miesiąc aptekarka rozdzieliła mi większe opakowanie, bo powiedziała, że tak będzie taniej trochę tzn zapłaciłam 55 zł, a w innym wypadku zapłaciłabym 68 w najtańszej aptece w Lublinie.
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Innen
Hej, hej
Ja też pukam nieśmiało do Waszych drzwi.
Dziś piąty dzień na izoteku, skóra zaczyna się łuszczyć, lekko piecze też prawe oko. Chyba na oczy muszę uważać najbardziej, bo noszę szkła kontaktowe i nawet bez leków bywały wieczorem bardzo suche...
Na razie używam na dzień sylveco nagietkowego albo Make Me Bio pomarańczowego do skóry tłustej, ale niebawem pewnie będę musiała zmienić je na typowo nawilżające...
Ja za moje opakowania 60x20mg płaciłam po 186 złotych! Następnym razem muszę rozejrzeć się za tańszą apteką... Czy ktoś może polecić coś w Warszawie?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i ściskam kciuki za kuracje
|
Witaj, to faktycznie sporo dałaś za lek, zwłaszcza że przyjmowanie go to dość długoterminowy koszt, a i nie jedyny w związku z przyjmowaniem tego leku (kremy, balsamy do ust, ciała, leki osłonowe na wątrobę ewentualnie , krople do oczu) i tak miesiąc w miesiąc uzbierać to wyjdzie spora różnica cenowa. Niestety nie jestem z Warszawy więc nie pomogę, ale myślę,że w stolicy na pewno jest wiele tańszych aptek, musisz tylko poszukać
|
|
|