Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-19, 15:03   #3441
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

chyba po raz pierwszy obejrzałam cały filmik Rozmarzonej i nawet się nie zmęczyłam całkiem przyjemnie to wyszło, chociaż nie oglądam polskich produkcji z zagranicznych wspomniała tylko o Grze o Tron obejrzałabym ten tag u jakiegoś maniaka serialowego

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"marciar7 Opowiedz kiedys o cwiczeniah ichudnieciu tak aby nie tracic biustu

oldcherrytown @marciar7 Myślę, że Hania już i tak sporo opowiedziała pokazując to zdjęcie. Motywacja. Praca. Ćwiczenia. Dieta. Koniec. Nie ma możliwości chudnąć nie tracąc biustu. Hania jest szczęściarą, zawsze miała figurę klepdydry i tak już zostanie. Byla jest i będzie proporcjonalną kobietą, stąd może się wydawać, że w biuście nie schudła, a fakty są na pewno inne. tak czy siak wygląda dziś zjawiskowo. Gratulacje!

digitalgirl13 @oldcherrytown lepiej bym tego nie ujęła - w biuście i w biodrach mnie ubyło tylko ze dość równo "

HŁE HŁE HŁE

Znam pewien sposób, żeby po ćwiczeniach i chudnięciu nie tracić biustu.
o jakie one nieświadomee

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Nie wiem czy oglądacie Jenne albo Ryana Higę ale właśnie obejrzałam ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=4eGtKyc68Qw i się popłakałam, what's wrong with me

ale super niespodziankę jej zrobili wzruszyłam się
i wzrusz też miałam na jego 'Draw my life'

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Omg, tak mnie swędzą palce, żeby na insta odpisać, tak bardzo kusi ale jeszcze mnie Hanka zablokuje i czo

można kogoś zablokować na insta?

meeow jest offline Zgłoś do moderatora