Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 19:17   #654
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Powiem Wam na temat warsztatów Mamo to ja, że można pójść ale jak się nie pójdzie to też niewielka strata. Spodziewałam się tłumów. Było wprost przeciwnie. W każdej z trzech grup były jeszcze miejsca, w mojej sporo. Część wykładów to czysta reklama (omega med, foteliki recaro, mleko enfamil). Dla mnie najciekawsze i najbardziej pożyteczne były rzeczy opowiadane przez położne (o karmieniu piersią i pielęgnacji noworodka). Ważne były informacje o pierwszej pomocy jednak powtarzanie dwóch ćwiczeń przez wszystkie osoby na sali uważam za zbyteczne i przez to warsztaty się przedłużyły, a pani z PBKM miała już bardzo skrócony występ. Wychodząc z każdej sali dostawało się jakieś drobiazgi. Po odrzuceniu tony ulotek i folderów reklamowych zostały: 3 pieluszki Dada (rozm. 4), ubranko (koszulka z krótkim rękawem i spodenki) w rozm. 86, 2 szt. wkładek laktacyjnych, płyn do mycia ciała i włosów Johnsona, śliniaczek, smoczek, próbki produktów Palmers'a, kawa Mama coffee, gazetka Mamo to ja i plakietkę na szybę. Poza tym zostawiłam sobie gazetkę o karmieniu piersią i książeczkę od Johnsona o pielęgnacji dziecka. Ogólnie wrażenia mam pozytywne, ale wróciłam do domu bardzo zmęczona.
ooo super, wielkie dzięki za relację a dawali jakieś kupony zniżkowe?

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Właśnie nie dużo wiecej było w rozmiarze l. Jedna paczka majtek m została na pewno a koszulę nocna ja wzięłam ostatnia m. I sukienka jedna s zostsła.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Widziałam w gazetce z netto ze niedługo beda leginsy ciazowe ocieplane za 13 zl.
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
u mnie jak były to same l xl już wybrane
a teraz nic nie ma już ;/
lipa a teraz robi się powoli problem;p
nie no kupiłam leginsy i dwie pary ciążowych spodni także zobaczymy jak to będzie w praktyce
a no właśnie tak myślałam, że zostały same większe rozmiary no nic.. to chyba sobie odpuszczę, bo nie bardzo mam czas na puste przebiegi. Może jeszcze będą ubrania ciążowe w biedronce albo hebe (to samo, asortyment się powtarza)

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora