2014-09-19, 19:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Cytat:
Napisane przez emily863
Powiem Wam na temat warsztatów Mamo to ja, że można pójść ale jak się nie pójdzie to też niewielka strata. Spodziewałam się tłumów. Było wprost przeciwnie. W każdej z trzech grup były jeszcze miejsca, w mojej sporo. Część wykładów to czysta reklama (omega med, foteliki recaro, mleko enfamil). Dla mnie najciekawsze i najbardziej pożyteczne były rzeczy opowiadane przez położne (o karmieniu piersią i pielęgnacji noworodka). Ważne były informacje o pierwszej pomocy jednak powtarzanie dwóch ćwiczeń przez wszystkie osoby na sali uważam za zbyteczne i przez to warsztaty się przedłużyły, a pani z PBKM miała już bardzo skrócony występ. Wychodząc z każdej sali dostawało się jakieś drobiazgi. Po odrzuceniu tony ulotek i folderów reklamowych zostały: 3 pieluszki Dada (rozm. 4), ubranko (koszulka z krótkim rękawem i spodenki) w rozm. 86, 2 szt. wkładek laktacyjnych, płyn do mycia ciała i włosów Johnsona, śliniaczek, smoczek, próbki produktów Palmers'a, kawa Mama coffee, gazetka Mamo to ja i plakietkę na szybę. Poza tym zostawiłam sobie gazetkę o karmieniu piersią i książeczkę od Johnsona o pielęgnacji dziecka. Ogólnie wrażenia mam pozytywne, ale wróciłam do domu bardzo zmęczona.
|
ooo super, wielkie dzięki za relację a dawali jakieś kupony zniżkowe?
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
Właśnie nie dużo wiecej było w rozmiarze l. Jedna paczka majtek m została na pewno a koszulę nocna ja wzięłam ostatnia m. I sukienka jedna s zostsła.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------
Widziałam w gazetce z netto ze niedługo beda leginsy ciazowe ocieplane za 13 zl.
|
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
u mnie jak były to same l xl  już wybrane 
a teraz nic nie ma już ;/
lipa a teraz robi się powoli problem;p
nie no kupiłam leginsy i dwie pary ciążowych spodni także zobaczymy jak to będzie w praktyce 
|
a no właśnie tak myślałam, że zostały same większe rozmiary no nic.. to chyba sobie odpuszczę, bo nie bardzo mam czas na puste przebiegi. Może jeszcze będą ubrania ciążowe w biedronce albo hebe (to samo, asortyment się powtarza )
|
|
|