2014-09-19, 20:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
patka będzie coraz lepiej tylko uważaj, by ich nie rozerwać paznokciem 
goszzi 
Ahafiya 
nou też chyba się skuszę niedługo na jakiś nowszy, bo mój to masakra, muli się przy każdym dotyku 
Zdecydowałam, że pojadę. I jadę, pociągiem starym jak świat. Nie widzę nic przez okno plus nie zapowiada stacji, więc znając mnie to się zgubię. Czuję tylko wyrzuty sumienia, jeśli chodzi o pracę. Jak wrócę w niedziele wieczorem (tym razem wcześniej, zawsze w poniedziałek) to zostają mi 4 dni. Nie zostało m co prawda dużo. W pierwszym podrozdziale dopisać funkcje i zasady plus genezę, której wciąż nie znalazłam fajnie opisanej. Drugi i trzeci chyba zostawię takie, jakie są, a najwyżej później będę dopisywać. No i czwarty dziś ruszyłam, zostały mi definicje kosztów, ryczałt i karta podatkowa. I to chyba będzie na tyle z mojej strony. No i muszę sformatować według wymogów i przypisy profesjonalne porobić. Mogłam wziąć jakąś książkę na drogę, ale by coś pisać musiałabym 3 wielkie tomiska brać, bo na tylu bazuje, to o czym teraz pisze. Ale wyrobię się, muszę! 
Jednak zostają mi trzy dni, w czwartek termin oddania. Kolega mi źle powiedział. Najwyżej wrócę w niedzielę wcześniej i coś wtedy ruszę...
Czas edycji: 2014-09-19 o 20:49
|
|
|