2014-09-20, 08:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Hej piękne
Wlasnie wstałam... To sie nazywa życie. trzeba sie wyspać na potem. Ze mną jest armagedon bo zasypiam szybciej niż moje dziecko...
Dziewczyny a tak sobie pomyślałam, mogłabym na te warsztaty pójść z cora i mężem? Jak myślicie? Jakby cora nie dała rady do końca tam siedzieć to wyjdziemy wczesniej, ale chociaz chwile byśmy byli. Chciałabym, tylko tak sobie myśle czy wszyscy przychodzą sami, zebym siary nie zrobiła 
Dziekuje kochane, cieszę sie ze łóżeczko Wam przypadło do gustu. Ja rownież uwazam, ze jest fajne i w dobrej cenie przy okazji 
Co do kurtki koleżanka dała mi jakas z vero moda bo na nia jest za duza. Na mnie z reszta tez ale na ciążowe miesiace mi sie przyda. Na jesień mam taka krótsza z tiffi i adidasy sobie kupiłam zeby mi było wygodnie, wiec bede uskuteczniam tryb sportowy.
Co do twardnienia macicy to mnie niestety często twardnieje.to jest uczucie jakby sie miało kamień w brzuchu. Jak dotknę jest mega twardy brzuch i czasami jest to trochę bolesne jak dla mnie i nieprzyjemne. Teraz gin mnie badała i powiedziała ze wsio pozamykane i jest ok, widocznie taka moja uroda. Teraz brzuch wiecej mi twardnieje niż w pierwszej ciazy, widocznie nie mogę za wiele szaleć. Pozniej brzuch bedzie juz coraz większy, będziemy szybciej sie męczyć.
Ja tego napierania nie czulam. U mnie ruchy to początkowo było takie przesuwanie w środku, pukniecia. A teraz to są juz konkretne wybrzuszenia na skórze jak bobas zaszaleje czułam dzis w nocy, jak sie przekręcalam, wielokrotnie 
Nicki86 moja cora skończyła drzemki popołudniowe dobrze przed 2-gim rokiem życia i to tez była masakra. Cieżko było naprawde. Była wiecznie rozdrażniona płaczliwa, ale spac juz za żadne skarby nie chciała. Moja koleżanka ma syna pół roku młodszego od mojej Oli to on do dzisiaj ucina sobie drzemki popołudniowe i chodzi wcześnie spac wieczorem. I to jest piękne
Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2014-09-20 o 08:28
|
|
|