Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On "oduczył się" kochać.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-20, 10:20   #71
delilach
Raczkowanie

Dot.: On "oduczył się" kochać.

To ja teraz powiem na przykładzie mojej przyjaciółki:

Przez ponad 2 lata mojego związku, ona miała mniej więcej 10 facetów. Oczywiście każdy, ale to każdy właściwie od początku mówił, że tak bardzo ją kocha, że będą razem już na zawsze i inne tego typu bzdury. Bardzo łatwo im to przychodziło, tak samo jak zostawienie jej z dnia na dzień. Ja w tym czasie byłam dosyć przybita, bo jak to tak, jej faceci mówią, że ją kochają, a mój ukochany chłopak jakoś nie może tego zrobić po roku związku. Ciągle myślałam co jest nie tak, dlaczego tego nie mówi. Bardzo mnie to męczyło a im więcej myślałam tym było gorzej.
On też mi powiedział, że nie mówi kocham od tak sobie i nie wie czy będzie mógł mi to powiedzieć kiedykolwiek, ponieważ zamierza to powiedzieć tylko jednej osobie. Tej jedynej.
Czułam wtedy dokładnie to samo co autorka. Wiedziałam, że jest ze mną szczęśliwy, że się stara, ale, że zwyczajnie nie kocha mnie.

Powiem tylko tyle, że opłacało się poczekać. Przynajmniej teraz wiem, że powiedział to szczerze i że nie zostawi mnie z dnia na dzień.
Ja bym dała czas autorko. Rok to nie jest długo i możesz jeszcze trochę poczekać. Jak np za rok nic się nie zmieni to wtedy bym zaczęła się martwić. I nie słuchałabym na pewno tych komenatrzy "zostaw go". Dlaczego masz zostawiać fajnego faceta? Tylko dlatego, ze może chwilowo nie bardzo wie co czuje? Moim zdaniem nadal przemawia przez niego rozczarowanie poprzednim związkiem.

Edytowane przez delilach
Czas edycji: 2014-09-20 o 10:22
delilach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując