2014-09-20, 11:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Moj tż jest taki. Nie je nowości. Ja wymyślam jakieś nowe dania, eksperymentuje a ten by jadł tylko smażoną pierś kurczaka albo makaron z białym serem. Ale co się dziwić jak u niego w domu było zawsze max 5 obiadów w kółko, nigdy jego matka nie robiła zapiekanek na przykład, ani nawet głupiej rolady z kurczaka itp. U nich w kółko w niedzielę cały czas ten sam obiad, rosół punkt 12 a potem ziemniaki, kotlet z piersi i jakaś surówka, przysięgam, nigdy nie widziałam u nich w niedzielę innego obiadu  a w tygodniu też w kółko to samo, ja nie mówię że musiała być masterchefem ale trochę wyobraźni :P no i teraz ciągle mi Maniek nosem kręci jak zrobię coś czego on nigdy nie jadł, ale i tak jest już lepiej niż na początku
|
mój to dopiero po trzydziestce przekonał się do kapusty zasmażanej 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Jaika szkoda że jesteś daleko bo może tobie by się udało doprowadzić moje paznokcie do porządku 
|
zapraszam albo napisz co im jest, a ja mam nadzieję coś zaradzę 
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg
jestem zalamana... w wynikach jest lekka poprawa, ale moga nas wyslac na szczecin ,a to ponad 100km od domu !!!   poszli sie naradzic co robic... 
|
to po co chcą Was gdiześ wysyłać, skoro jest poprawa?
|
|