Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-20, 11:56   #685
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Moj tż jest taki. Nie je nowości. Ja wymyślam jakieś nowe dania, eksperymentuje a ten by jadł tylko smażoną pierś kurczaka albo makaron z białym serem. Ale co się dziwić jak u niego w domu było zawsze max 5 obiadów w kółko, nigdy jego matka nie robiła zapiekanek na przykład, ani nawet głupiej rolady z kurczaka itp. U nich w kółko w niedzielę cały czas ten sam obiad, rosół punkt 12 a potem ziemniaki, kotlet z piersi i jakaś surówka, przysięgam, nigdy nie widziałam u nich w niedzielę innego obiadu a w tygodniu też w kółko to samo, ja nie mówię że musiała być masterchefem ale trochę wyobraźni :P no i teraz ciągle mi Maniek nosem kręci jak zrobię coś czego on nigdy nie jadł, ale i tak jest już lepiej niż na początku
mój to dopiero po trzydziestce przekonał się do kapusty zasmażanej
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

Jaika szkoda że jesteś daleko bo może tobie by się udało doprowadzić moje paznokcie do porządku
zapraszam albo napisz co im jest, a ja mam nadzieję coś zaradzę

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
jestem zalamana... w wynikach jest lekka poprawa, ale moga nas wyslac na szczecin ,a to ponad 100km od domu !!! poszli sie naradzic co robic...
to po co chcą Was gdiześ wysyłać, skoro jest poprawa?