Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-20, 11:52   #1063
Frau Gizela
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Nam polozna mowila ze o dochodach to zaswiadczenie ze skarbowki, bo to za 2013 a mozna bylo pracowac przeciez w innej firmie, a nawet kilku
Z kadr to dokument potwierdzajacy ubezp dziecka, by zglosic do nfz, u nas akurat to potrzebne do wydania karty chipowej

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Nam polozna mowila ze lepiej sobie wziac ostatni druk rmua, bo zdarzaja sie przypadki ze wyswietli sie w szpitalu w systemie ze nie ma ubezp.... No wiadomo blad systemu....ale po co sie stresowac tym, jakby malo bylo wtedy stresow ja wezme w razie czego
Tak tak, z urzędu skarbowego, sori ;-) rmua z kadr. Nas śląsku karta niby wystarczy, ale lepiej mieć że sobą dodatkowe potwierdzenie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Mi sie zdaje, ze bez peselu składałam o becikowe...
Ciekawe czy gin mi wystawi to zaswiadczenie na ostatniej wizycie, czy bede musiala potem specjalnie isc za wizyte zaplacic?;/

Ten moj dzieć w brzuchu ciągle sie rusza... czy on w ogole nie spi oO

i tak przecież idzie się na koniec połogu, żeby gin zobaczył czy wszystko się ładnie obkucza i takie tam takie. Przynajmniej ja tak miałam

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Taka sytuacja:
gdy każde z rodziców ma meldunek w innym mieście... Czym się sugerować przy wyborze w którym mieście złożyć o becikowe? czy widzicie tu jakąs róznicę?

Wszędzie wysokości jest taka sama, chyba, że dochód jest mega niski i wtedy warto się zorientować jakie są dodatkowe środki w różnych miastach. Wtedy zgłasza się tam, gdzie korzystniej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora